Lányok! Nektek számít a haj és szemszín egy férfinál?
Figyelt kérdés
Én például kifejezetten az olyan lányokat szeretem akiknek barna a haja és a szeme is. :) 20/F2014. júl. 28. 23:54
2/11 anonim válasza:
Tetszett már ilyen is olyan is. A leggyakoribb a barna haj, barna szem. Aztán barna haj világos szem. Azt hiszem nekem a világos hajúak annyira nem jönnek be, de sosem tudni. :)
De ! Nem számít egyébként. Nem lehet belőle semmilyen következtetést levonni vagy ilyesmi.
3/11 anonim válasza:
Igen, nekem is a barna szem, barna haj jön be.
5/11 anonim válasza:
Lehet és volt is már nagyon sok fajta, de a szőke hajú, esetleg szőkésbarna hajú férfiakat nagyon kedvelem, ez amolyan pluszpont nálam az ismerkedéskor.
6/11 anonim válasza:
Valtozo, az en kedvencem a szoke haj, kek/zold szem. De megesik, hogy egy barna haju, barna szemu srac tetszik meg...
7/11 A kérdező kommentje:
a barna haj, szem gyakori a magyaroknál szerencsére :D az olyan aranyos egy csajnál :)
2014. júl. 29. 00:05
8/11 anonim válasza:
Nem igazán, bár a világosabb hajúak általában jobban tetszenek.
Az viszont fontos, hogy ne járjon szolizni (brrr narancssárga...) és a napozásos programokból is hagyjon ki engem:-D
9/11 anonim válasza:
érdekes nekem is a sötétbarna haj és barna szem jön be, na meg a fekete, az nagyon jól néz ki :) de annyira nem számít csak ez a típus az amire felfigyelek :)
10/11 anonim válasza:
Nem feltetlenul szamit volt sotethaju is aki bejott de azota a barnasszoke kekszemu csavokra bukom foleg... de ha mashogy nezki viszont nagyon jofej es kedves velem akkor nem nem szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!