Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, szerintetek a szemszín...

Fiúk, szerintetek a szemszín mennyit dob egy lányon? Volt már olyan, hogy valakinek nagyon megfogott a szeme?

Figyelt kérdés

Na jó, előre tisztázzuk, ezt nem vitának szánom arról hogy a kék, zöld vagy barna szemszín a szebb, pld. nekem kék van, de elég uncsi árnyalat:D (aki akar, az kap róla képet is)

Szóval, a kérdés a fentebb megfogalmazott lenne:)

2013. nov. 24. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, dobhat lányon a szemszín. Én a barna és a kék szemet szeretem nagyon. Másoknak nyilván más az ízlésük, mindenkinek más tetszik. És igen, küldhetnél képet, megnézném a szemed, biztos szép lehet.
2013. nov. 24. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Képet!!
2013. nov. 24. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem Uchiha Itachi szeme tetszik! Bár nem szerelemből mert fiú vagyok, de Itachi japán hangjától és a szemétől simán földbegyökerezik a lábam! :D Amúgy számít, de minden szem szép a maga értelmében! :) De a leggyönyörűbb szem akkoris a sharingan szem! :)
2013. nov. 24. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Sokat dobhat ;)

Engem a nagy barna, vagy zöldesbarna szemek fognak meg.

Mint pl.: [link]

2013. nov. 24. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Képet! :)

Nos mindegy a szeme színe nekem, de mégis annyira vonzónak találom a sötétbarna szemeket a lányoktól. Van benne egy érzéki melegség. De az eddigi barátnőim mind zöld szeműek voltak! :D

2013. nov. 24. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Audrey szeme tényleg nagyon szép!:)
2013. nov. 24. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkoztam múltkor, hogy engem viszont a barna szem nem fog meg annyira. Nem tudok benne úgy elveszni mint egy kék szemben. :)

22

2013. nov. 24. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Kék szemem van, rengeten dicsérték:) és igen, volt aki igy szeretett belém:)
2013. nov. 24. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Te is mutathatnál képet a szemedről, kíváncsi lennék! Első válaszoló is én voltam.
2013. nov. 24. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
8, jöhet nekem is, tuti szép vagy!:)
2013. nov. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!