Nagyon teccik nekem egy lany de meg soha nem volt baratnom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az illeto szepseg az osztalytarsam mar 3 eve es .....egyszeruen nincs batorsagom megmondani neki pedig volt mar par kemeny ugyem,de soha nem feltem meg annyira mint mikor meg akartam mondani a lanynak,hogy mit erzek iranta.18 eves fiu vagyok es elegge szegyenlem magam,hogy mas 13-14 evesen mar baratnot szerez es nekem 18 evesen 1 sem volt.Tanacsokat varok.Mit hogyan csinaljak .Elore KOSZONOM2013. nov. 23. 21:40
1/1 anonim válasza:
Van annál rosszabb is... Van aki 22-23 évesen jön össze az első barátnőjével... a legfontosabb tanács amit adhatok hoyg ne legyél kislány... Férfiként állj elé és hívd el valahova. Ha visszautasít akkor túl vagy rajta, ha belemegy akkor pedig hajrá. Lehetőleg olyan helyre ahol lehet beszéletni, tehát ne mozi vagy metálkoncert:D. A legfontosabb tapasztalat: Ne hagyd hoyg elbizonytalanítson, sokkalta rosszabb dolgok is vannak mint egy visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!