Ha nem keres akkor nem tetszem neki?
Van egy fiú akivel együtt nyaraltunk egy hétig (Ő meg a családja, én ismerősként mentem). Beszéltünk párszor, de sajnos nem hosszan. Volt, hogy ketten kártyáztunk, közben ahhoz kapcsolódó dolgokat mondogattunk. Kedves volt velem, szóval biztos, hogy bír. A kérdés, hogy hogyan?
A nyaralás végén adtam neki két puszit. Itthon is találkoztunk egyszer azóta, ugyanaz a társaság akikkel nyaraltunk. Amikor a hazamenetelre került a sor mondták (az anyukája meg a fiú), hogy hazavisznek minket (engemömeg a barátnőm). Nálunk összehaverkodott kicsit a kutyáimmal aztán elbúcsuzáskor Ő jött oda és adott két puszit. Már a nyaralás előtt is találkoztunk párszor, de akkor nem volt puszilkodás.
A helyzet az, hogy nem ismerősöm facebookon, nincs meg neki a telefonszámom, se semmi ilyen, de tehetne érte, csak nem tesz. Ezek szerint nem tetszem neki?
valószínűleg csak barátként kedvel és ennyi
ha tényleg tetszenél neki, akkor legutóbb elkérte volna a számod vagy rád írt volna facebookon vagy legalább keresett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!