Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem keres akkor nem tetszem...

Ha nem keres akkor nem tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel együtt nyaraltunk egy hétig (Ő meg a családja, én ismerősként mentem). Beszéltünk párszor, de sajnos nem hosszan. Volt, hogy ketten kártyáztunk, közben ahhoz kapcsolódó dolgokat mondogattunk. Kedves volt velem, szóval biztos, hogy bír. A kérdés, hogy hogyan?

A nyaralás végén adtam neki két puszit. Itthon is találkoztunk egyszer azóta, ugyanaz a társaság akikkel nyaraltunk. Amikor a hazamenetelre került a sor mondták (az anyukája meg a fiú), hogy hazavisznek minket (engemömeg a barátnőm). Nálunk összehaverkodott kicsit a kutyáimmal aztán elbúcsuzáskor Ő jött oda és adott két puszit. Már a nyaralás előtt is találkoztunk párszor, de akkor nem volt puszilkodás.

A helyzet az, hogy nem ismerősöm facebookon, nincs meg neki a telefonszámom, se semmi ilyen, de tehetne érte, csak nem tesz. Ezek szerint nem tetszem neki?

2014. aug. 8. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy nem keres,szerintem még nem jelenti azt,hogy nem tetszel neki.Lehet,hogy csak nem akar nyomulni.
2014. aug. 8. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg csak barátként kedvel és ennyi

ha tényleg tetszenél neki, akkor legutóbb elkérte volna a számod vagy rád írt volna facebookon vagy legalább keresett volna

2014. aug. 8. 10:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Bejelöltem facebookon és nem jelölt vissza pedig láttam, hogy volt fönt. Beszélgettünk azóta, igaz nem hosszan mert annyira féltem, hogy csöndben fogunk ott ülni, hogy egy adandó alkalommal kimentem a szobából (megkínáltak, de mondtam, hogy majd megcsinálom magamnak). A lényeg, hogy én kérdeztem, ő kifejtette a válaszokat hosszan, de végig az ipedjén játszott és nem kérdezett rólam vagy felőlem.
2014. okt. 15. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tetszek neki mint nő.
2014. okt. 15. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
En ebben semmi arra utalo jelet nem olvastam h tetszenel neki.. :/
2014. okt. 27. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!