Mi okból nem keres, ha egyszer tetszem neki? 22L
Figyelt kérdés
Igen, kerestem én őt, hátha. Nem válaszolt, pedig jó a kapcsolatunk. Miért csinálja ezt?2014. máj. 20. 18:05
1/9 anonim válasza:
Van kb. 8 lány, aki tetszik. Ebből egyet "keresek".
További szép napot.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem is azzal van a legnagyobb gond, hogy nem keres, hanem azzal, hogy nem őszinte. Behízelegte magát, megbíztam benne (úgy éreztem, hogy ez kölcsönös), meg is védtem. Nem tudom hová tűnt ez a nagy szimpátia. Mint akit elvágtak, hihetetlen.
2014. máj. 20. 18:21
4/9 A kérdező kommentje:
Egy ideig szinte rajongott értem. Sokat keresett, írt stb. Aztán hirtelen megváltozott. A munkája miatt egyre kevesebbet beszélgettünk, amit valamilyen szinten meg értek, de vannak határok. Le se sz@r egy jó ideje. Sőt, olyan, mint akinek valami gondja is van. Lehet velem. nem, nem azért mert megbántottam, nem történt ilyesmi. Csak azért gondolom ezt, mert fura a viselkedése. Mint aki szégyelli magát, ha meglát. Nyomott mostanság. Rákérdeztem, hogy van-e valami gondja/baja, b-szott válaszolni.
2014. máj. 20. 18:26
5/9 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy talán szerelmes lett beléd, de ezt gyáva bevallani, mert úgy gondolja, hogy te ezt úgysem viszonzod.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is észrevettem pár jelet, de próbáltam elvonatkoztatni, nehogy az legyen, hogy beképzelem, mert tetszik a srác.
Mindegy miért csinálja, nem jó ez így.
2014. máj. 20. 20:12
7/9 anonim válasza:
Vagy nem feküdtél le vele és ezért már nem érdekled.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele. Akarta, legalábbis sokat beszélt a szexről IS, viszont nem mert konkrétan kezdeményezni. Nem mintha belementem volna, ha mert volna. Nemcsak úgy van az...
2014. máj. 20. 21:12
9/9 anonim válasza:
Elég fiatal lehetsz. "Nem úgy van az" Mert hogy van ? Inkább kaparod a falat? Lett volna egy jó éjszakád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!