Lányok, miért néztek át egy férfin, csak azért mert külsőleg nem vonzó? F
Bárhogy próbálok közeledni a lányok felé átnéznek rajtam, mintha ott sem lennék. Kezdem elveszíteni az önbizalmamat, mert hiába lennék jó beszélgető partner, a külsőm miatt a semmibe vesznek és még szóba sem állnak velem.
Mit csinálok rosszul? Hogy közeledjek a nők felé, ha így átnéznek rajtam?
Megköszönném, ha néhányan adnátok tanácsokat.
na most erre mit lehet mondani én se foglalkozom olyan pasival aki nem jön be :S (ettől függetlenül nem vagyok paraszt senkivel csak ha nagyon cikin nyomul és nem ért a szóból)
rossz helyen ismerkedsz, túl jó nőt akarsz magadnak, igénytelen vagy, az öltözködésed borzalmsa
csak úgy kapásból pár dolog ami eszembe jutott
De én már sok "csúnya" embert láttam akinek párja van szóval valószínűleg a kisugárzásod vagy a fentebb említettekkel van probléma
Az ismerkedéskor nagyon fontos az első benyomás, azt pedig csak külső alapján lehet megszerezni. Talán genetikailag van így kódolva a dolog. Mindenesetre legyél mindig ápolt, öltözz kulturáltan és ne légy tolakodó stílusú.
Van egy kedves fiú ismerősöm, akit-ha csak a külső alapján döntöttem volna- sose ismerem meg.Előtte csak képen láttam és ott teljesen másként nézett ki. De vettem a fáradságot, beszélgettem vele és adtam neki esélyt. Nem bántam meg. 18/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!