Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már szerelmesek...

Voltatok már szerelmesek olyan emberbe akit külsőleg eleinte rondának gondoltatok?

Figyelt kérdés
Velem ilyen történt. Ismerem hónapok óta a férfit és mindig is jelentéktelen csúnya embernek tartottam a saját ízlésem szerint. Aztán szinte egyik napról a másikra minden kiváltó ok nélkül vonzani kezdett. Eleinte csak azt vettem észre hogyha közel van hozzám vagy véletlenül összeér a kezünk attól bizsereg az egész testem. Aztán lassan őrülten kívánni kezdtem testileg. Ő erről semmit sem sejtett, ő nem akart tőlem soha semmit, egészen addig amig nem kezdeményeztem nála. Mára meg már ott tartok hogy nem csak a fizikai vonzodás van meg hanem érzelmi is. Imádom, és nagyon is jóképűnek tartom. Hogy létezik ilyen? Arra gondoltam nem e valami átverés áldozata vagyok, feromonos parfüm pl, vagy varázslat? Jó az utobbiba nem hiszek de kitudja.:D
2014. máj. 27. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
a csoda neve mastercard :D
2014. máj. 27. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos volt:) De hiába volt vonzalom, elcsesztük az egészet:D
2014. máj. 27. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
erröl ink ne beszéljünk...
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen
 5/9 anonim ***** válasza:
1. xdd
2014. máj. 27. 16:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt, de mivel volt barátnője, ezért baráti szinten maradtam és hallgattam erről :)

Nekem már az első beszélgetésünk után megtetszett (mert a magabiztos férfi vonzó), az idő előrehaladtával ez csak nőtt, de tiszteletben tartottam a párkapcsolatát, sohase mutattam ki neki az érzelmeimet.

2014. máj. 27. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyen. Egyáltalán nem tetszett, nálam jóval idősebb is volt, alacsony, kövér, kopaszodó, de még azt sem mondhatom, hogy elegáns, mert olyan csóró volt szegény, hogy nem futotta rá.

De olyan lehengerlő stílusa volt, olyan önbizalma még így is, olyan erőteljes, domináns, magával ragadó személyisége, úgy le tudott venni a lábamról, hogy teljesen beleestem.

Nagyon tudott hatni a lelkemre. Ő volt az életem első igazi nagy szerelme. Nem érdekelt, hogy hány nála sokkal fiatalabb helyesebb férfinak tetszettem. Akkorra nekem már ő volt a favorit és már nemcsak belsőleg, hanem fizikai vonzalom szempontjából is.

2014. máj. 27. 16:22
 8/9 Rékcsi ***** válasza:
Én jelenleg el sem tudom képzelni, h nen tartottam vonzónak, azt a srácot akit jelenleg nagyon nagyon kedvelek :)
2014. máj. 27. 16:44
 9/9 dorcsuu válasza:
Hát szerelmes nem, de volt már olyan, hogy egy olyan sráccal kavartam, akivel mielőtt megismertem biztos nem tettem volna. :D
2014. júl. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!