Voltatok már szerelmesek olyan emberbe akit külsőleg eleinte rondának gondoltatok?
Volt, de mivel volt barátnője, ezért baráti szinten maradtam és hallgattam erről :)
Nekem már az első beszélgetésünk után megtetszett (mert a magabiztos férfi vonzó), az idő előrehaladtával ez csak nőtt, de tiszteletben tartottam a párkapcsolatát, sohase mutattam ki neki az érzelmeimet.
Igen, volt ilyen. Egyáltalán nem tetszett, nálam jóval idősebb is volt, alacsony, kövér, kopaszodó, de még azt sem mondhatom, hogy elegáns, mert olyan csóró volt szegény, hogy nem futotta rá.
De olyan lehengerlő stílusa volt, olyan önbizalma még így is, olyan erőteljes, domináns, magával ragadó személyisége, úgy le tudott venni a lábamról, hogy teljesen beleestem.
Nagyon tudott hatni a lelkemre. Ő volt az életem első igazi nagy szerelme. Nem érdekelt, hogy hány nála sokkal fiatalabb helyesebb férfinak tetszettem. Akkorra nekem már ő volt a favorit és már nemcsak belsőleg, hanem fizikai vonzalom szempontjából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!