Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Neten összeismerkedtem egy...

Neten összeismerkedtem egy lánnyal, de? (lent)

Figyelt kérdés
Pár nalja beszélgetünk. De mindig én irtam neki. De az egyik nap nem írtam rá. És nem írt rám. Pedig úgy tűnt, h szimpi vagyok neki.
2014. aug. 6. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

valószínű ezért

[link]

2014. aug. 6. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy két ilyen alkalomból még ne vonj le ilyen következtetést. Lehet, hogy csak régimódi nevelést kapott és úgy gondolja neked kell udvarolni.

Ha sokadikra fordul elő, akkor gondolkozz el ezen, mert ha nem akar semmi többet barátságnál, akkor is meg szokták kérdezni a másiktól, hogy él-e még.

2014. aug. 6. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Írj rá. Nekem pl az kell, hogy mindig a srác kezdeményezzen. Legalábbis amíg össze nem jövünk. Nem szeretek Én írni először... Ha tényleg kellek Neki, akkor keressen.

22N

4/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok egy lánnyal. Mindig én írok rá, de jókat beszélgetünk és egyáltalán nem sablon dolgokról.
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Hülye felfogás

2014. aug. 6. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Szerinted :) ;)
2014. aug. 6. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha nem írt rád? Lehet hogy nem ért rá vagy azt várja hogy te írj rá! Szerintem ez a valószínübb? Korod?
2014. aug. 6. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem fog írni akkor mit foglalkozol vele? pincsi vagy?
2014. aug. 6. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:
ŰTe írtál rá mindig,ő terád nem.Talán mert nem érdekled,ő nem akar tőled semmit,erre nem gondoltál.
2014. aug. 6. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!