Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek szemét voltam?...

Szerintetek szemét voltam? Vagy ez elfogadható? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel egy ideje kavarunk, de képtelen eldönteni, hogy mit akar. Néha úgy érzem szeret engem, néha teljesen ignorál, olyankor azt az érzést kelti bennem, hogy igazából csak kihasznál és nem is érdeklem őt.

Pár héttel ez előtt egyszer csak nem reagált arra amit üzentem neki, és vagy egy hétig nem is beszéltünk. Én úgy gondoltam, hogy ezzel aztán tényleg vége mindennek.

Ez alatt az idő alatt az egyik barátom áthívott magához és lefeküdtem vele (hozzá tenném, hogy ez iránt a barátom iránt semmilyen érzelmeim nincsenek), hiszen azt gondoltam ezzel a hetekig tartó szünettel azt akarja a tudtomra hozni, hogy végleg vége.

Erre szinte pont másnap írt nekem az első fiú, ráadásul pár napja mástól azt hallottam, hogy teljesen odavan értem.

Most nagyon szemétnek érzem magam, hogy mással feküdtem le, de tényleg azt hittem leakar rázni. Ha most találkozom vele hogy nézzek így a szemébe? Szerintetek is rosszul kéne magam érezni? Nem jártunk, ráadásul nem törte magát össze azért, hogy ez máshogy legyen. Vélemény?

Ti hogy éreznétek magatokat ebben a szituációban?

2014. aug. 6. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
ebben a történetben nekem nem az a legnagyobb gondom, hogy mit szol hozzá az a pasi akivel is végül nem is jártam, hogy lefeküdtem valakivel, hanem az aggaszt, hogy olyannal feküdtél le, akihez nem füzött semmilyen érzelem. Én is lány vagyok, de képtelen lennék lefeküdni olyan pasival akit nem szeretek. De ezt ne mond el ennek a barátodnak, hogy ez megtörtént veled, ha rá is kérdezz, mond azt, hogy nem jártatok és te nem tudtad hovatenni vele kapcsolatban a dolgokat és igy semmi köze nincs hogy mit csináltál. Ha most elkezdődik valami köztetek, attól kezdve csak ő fog neked számitani..
2014. aug. 6. 18:11
 2/7 anonim válasza:
Mivel tojt a fejedre ne érezd magad rosszul viszont mindenképpen mond el neki. Bár ha így belegondolok kényelmetlenül érezném magam de mivel nem jártatok é tényleg itt bunkózott veled ezért nem akadhat ki. Viszont tudod milyenek a fiúk... lehet hogy azért nem mutatta ki az érzéseit mert még nem jártatok és nem akart elijeszteni.
 3/7 Si. válasza:
Ezzel vigyazz. Majdnem ugyan ilyen szituban voltam egy sraccal tobb, mint fel evig. En szerettem, tenyleg. O is azt mondta szeret. De mindig hangsulyoztoa hg mi nem vagyunk egyutt. Igaz, hg csok, szex, kezenfogva-setalunk, elmegyunkmoziba- aztan eszunk valamit... minden dolog. De folyton azt hallgattam, mikor valaki rakerdezett, nem, mi nem vagyunk egyutt. Ez nekem rohadtul fajt, egyik nap elmentem haverokkal inni, teljesen szetcsaptam magam, es az egyik sraccal lefekudtem. A masik pasi megtudta hg ottvagyok, hazarangatott onnan, nagyon nagyon ki volt bukva. Par het mulva egyutt volt egy baratnommel, "hivatalosan". Igaz hg ot nem egesz ket honap mulva kidobta ;D de igen, ez veszelyes. Vigyazz.
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul. Ha egy hétig nem beszélt veled, akkor nem hiszem h túl sokat jelentenél neki. Hagyd a fenébe.
2014. aug. 6. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Te 3-as ritka undorító egy sztori lett belőle... ://

Micsoda emberek...

Azért remélem Te jól vagy...

2014. aug. 6. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek: érzelem nélkül is lehet szexelni, nem az igazi, de mivel fizikai dologról van szó nem feltétlen kell hozzá szerelmesnek lenni. Az én partnerem is így volt ezzel ahogy én; nem verjük nagydobra ennyi.

Én egyre rosszabbul érzem magam miatta, ha elmondanám neki biztos kiakadna, és úgysem értené meg. Pedig tényleg idegenként kezel ilyenkor, nem értem miért.

2014. aug. 6. 18:21
 7/7 Si. válasza:
Mert birtokolni akar. Nem kellesz neki, de az ove vagy, az ove a tested de a szivedet le se szarja. Ha masnak adod magad, nem erti, hg mit is kepzelsz magadrol, mikor o birtokol teged. Bocsi, de ez igy van. Nem o az egyetlen...
2014. aug. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!