Szerintetek szemét voltam? Vagy ez elfogadható? Mi a véleményetek?
Van egy fiú akivel egy ideje kavarunk, de képtelen eldönteni, hogy mit akar. Néha úgy érzem szeret engem, néha teljesen ignorál, olyankor azt az érzést kelti bennem, hogy igazából csak kihasznál és nem is érdeklem őt.
Pár héttel ez előtt egyszer csak nem reagált arra amit üzentem neki, és vagy egy hétig nem is beszéltünk. Én úgy gondoltam, hogy ezzel aztán tényleg vége mindennek.
Ez alatt az idő alatt az egyik barátom áthívott magához és lefeküdtem vele (hozzá tenném, hogy ez iránt a barátom iránt semmilyen érzelmeim nincsenek), hiszen azt gondoltam ezzel a hetekig tartó szünettel azt akarja a tudtomra hozni, hogy végleg vége.
Erre szinte pont másnap írt nekem az első fiú, ráadásul pár napja mástól azt hallottam, hogy teljesen odavan értem.
Most nagyon szemétnek érzem magam, hogy mással feküdtem le, de tényleg azt hittem leakar rázni. Ha most találkozom vele hogy nézzek így a szemébe? Szerintetek is rosszul kéne magam érezni? Nem jártunk, ráadásul nem törte magát össze azért, hogy ez máshogy legyen. Vélemény?
Ti hogy éreznétek magatokat ebben a szituációban?
Te 3-as ritka undorító egy sztori lett belőle... ://
Micsoda emberek...
Azért remélem Te jól vagy...
Elsőnek: érzelem nélkül is lehet szexelni, nem az igazi, de mivel fizikai dologról van szó nem feltétlen kell hozzá szerelmesnek lenni. Az én partnerem is így volt ezzel ahogy én; nem verjük nagydobra ennyi.
Én egyre rosszabbul érzem magam miatta, ha elmondanám neki biztos kiakadna, és úgysem értené meg. Pedig tényleg idegenként kezel ilyenkor, nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!