Hogy nyissam fel a legjobb barátnőm szemét?
A helyzet a következő, ismer már pár éve egy fiút aki jelenleg külföldön (franciában él) de régen ide járt iskolába Magyarországra. Amúgy Algériai.
Na és 2 hete körülbelül a fiú közölte vele hogy neki nagyon tetszik, nagyon kedveli, és aztán már nagyon szerelmes belé, szereti és stb stb stb.
Nem vagyok féltékeny csak óvnám a legjobb barátnőm, mert nagyon boldog ha felhívja a fiú vagy beszélnek az interneten, de viszont ha kimarad egy nap akkor letört és szomorú.
A fiú elvileg egy hónap múlva ellátogat ide hozzá 1-2 hétre.
Akkor együtt lesznek, de utána mi lesz?? A fiúnak már van ott hol laknia, és kétlem hogy feladna mindent érte és ott hagyná csak hogy magyarországon dolgozhasson stb.
A barátnőm annyira beleélte magát hogy már az anyukájának is beszélt a fiúról.Nem értem miért kell ennyire rohanni és dobálózni a szeretlek szóval, de persze ha szóvá teszem akkor csak azt hallom hogy én csak negatív vagyok stb- Nem vagyok az, de szeretném a szemét fel nyitni és én lennék a legboldogabb ha találna egy rendes fiút.
Egyébként tény az hogy a fiút leteszteltem a barátnőm tudta nélkül.
Barátnőmet töröltem, és a fiút bejelöltem. Vissza igazolt, érdekelt hogy nekem is szépeket fog-e mondani stb, hát persze nekem nem mondott, na meg mikor megkérdeztem hogy van-e barátnője akkor közölte hogy ugyan nincs de van magyarországon egy nő akivel elég jól ismerkednek, és van akivel össze jöjjön, mondtam neki hogy megnézhetem és igen a barátnőm oldalát linkelte. Szóval ez az érv mellette szól.
Ha ő szereti a csávot te miért szólsz bele?
Amúgy ha erőltetni fogod, elfog téged kerülni a lány, akármennyire barátnőd. Felidegesíted, megutáltatod magad, ez lesz a vége. Amúgy mia korosztály? TE? Bnőd? és a franciska gyerek?
Kedvesem, ne is próbálj ebbe sztem belefolyni, több okból se először is: Bármit is mondasz neki, nem fog rád hallgatni, mert a szív elvakult.
Másodszor: Miért is folynál bele? hiszen az ember a bukásai során tanul és tapasztal.
Harmadszor meg, semmi közöd az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!