Ebben a szituációban mit lehet lépni? Mit akarhat tőlem?
Van egy évfolyamtársam, aki nagyon bejött a barátnőmnek. Írogattak egymásnak Face-en, dumáltak, de mégse jöttek össze. A barátnőm talált egy másik srácot aki tetszik neki(vele sem jött össze), de még mindig nincs túl az elsőn, egyébként is önbizalomhiányos kicsit.
Pár hónapja a srác egy bulin rácsodálkozott hogy az évfolyamtársa vagyok, és a suliban akárhányszor találkoztunk elkezdett dumálni velem. A barátnőmön láttam hogy féltékeny, de nem mondta.
Azóta pár hetenként ír facebookon, csak annyit hogy hello, mizu? Ha válaszolok, vagy nem válaszol vagy csak egy-két szóban. Vissza nem kérdez, új témát nem dob föl, értelmes dologról nem beszélünk. A mizu? - semmi különös, nyaralok. veled? - én is kör után általában nem ír többet. Ha ír, akkor is 10-15 perces szünetekkel. Pedig ő ír nekem, tehát a "nem akar beszélgetni" nem kifogás.
A barátnőm nem tud róla hogy írogat, mert nekem nem jelent semmit a srác, a barátnőm viszont könnyen depressziós lesz, nem akarom megbántani. Így sincs önbizalma. Mit csináljak? Mit akar egyáltalán a srác? 16/L
A barátnőd egy hül*e pi**a, mindenkivel kavar de senkivel nem jön össze,ráadásul arra féltékeny akivel nem is jött össze, a srác meg annyira 2bites kategória,hogy képtelen bármi frappánsat,esetleg értelmeset kitalálni.Te sem akarsz semmit a sráctól,ehez képest napi szinten írtok egymásnak
Szerintem csináljátok 3asban ...
Kedves utolsó. A barátnőm nem egy hül*e pi**a, csak önbizalomhiányos, ezért nem mer lépni, hiába próbálkoznak nála, mert "biztos nem ÚGY bírják őt". A féltékenysége tényleg kicsit fura, de mivel nem az ő döntése volt hogy ne jöjjenek össze, hanem a srác nem próbálkozott egy idő után, talán érthető. Ettől még nem lesz pi**a, legfeljebb kicsit gyerekes.
A srác 2bites voltával nem igazán tudok vitatkozni, nem a legösszetettebb személyiség akivel találkoztam.
Jó lenne viszont ha alaposabban olvasnál, mert nem naponta, hanem pár hetente ír, ahogy azt elég egyértelműen le is írtam. Én soha nem írok rá, viszont ha ír, röviden válaszolok, mert nem szeretek bunkó lenni, főleg nem olyanokkal akikkel még 3 évig naponta találkozom. Ha a "mizu" kérdésre adott "semmi különös, veled?" válaszomat a túláradóan lelkes érdeklődés jeleként fogja fel, az már nem az én gondom. Az utolsó mondatodat meg nem is minősíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!