Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebben a szituációban hogyan...

Ebben a szituációban hogyan próbálnátok meg a kapcsolatteremtést, ismerkedést?

Figyelt kérdés

Van egy számomra igen szimpatikus leányzó, akit eddig csak buszon láttam jó pár alkalommal. Bár nagyon tetszett, de sosem volt olyan az alkalom, hogy szóváltásba tudjak vele kerülni(barátnőivel volt, tömve volt a busz...). Most viszont már alkalmam sem lenne vele a buszon megismerkedni, hisz én érettségiztem, így már májusban véget ért az iskola, így onnantól kezdve már nem is láttam.

Most viszont facebookon rátaláltam, 15 km-re lakik tőlem(ez nem lenne akadály). Viszont egyáltalán nem tudom, hogy milyen körökben mozog, hová szokott eljárni(mindent csak az ismerősei között oszt meg). De van 2 közös ismerősünk.

Tehát az a problémám, hogy nem tudom, hogy kerüljek vele kapcsolatba.

Facebookon még egyáltalán nem ismerkedtem. Tőlem ez távol áll, hogy ismerősnek jelölöm ismeretlenül és "ráírok".

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. júl. 11. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát írj rá egy üzit, hogy láttad a buszon, csak akkor nem úgy alakult, hogy odamenj, most meg már nem jársz arrafelé, de szívesen megismernéd. Nem kell körülményeskedni, ha szimpatikus vagy neki, akkor úgyse ráz le, ha meg nem, akkor meg úgyis le fog. Take it easy. :D
2014. júl. 11. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
A közös ismerősök neked milyen jó ismerőseid? Velük nem tudsz beszélni a lányról?
2014. júl. 11. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Majd rákérdezek az egyik közös ismerősünknél is, hátha ő többet tud mondani a lányról.

Köszönöm.

2014. júl. 12. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!