Ebben a szituációban megfelelő így közeledni? (lent)
Sziasztok!
A következőkben nem csajozási tippekre, dumákra vagyok kíváncsi, és nem is 12 éves vagyok, szóval első sorban kicsit idősebbek javaslataira lennék kíváncsi, mert egy olyan lányt ismertem meg, amilyennel eddig még nem nagyon volt dolgom, így szeretnék biztosra menni. :)
Kb fél éve ismerem, sajnos sokat nem tudtunk személyesen együtt lenni, csak iskolai érdekek miatt ismertük meg egymást. Ezekhez képest viszont szokatlanul sokat és könnyedén el tudtunk chatelni úgy az elején is, hogy fel sem tűnt, hogy milyen rövid ideje ismertük egymást.
A probléma abból fakad, hogy nem a kezdetektől tetszik, sőt, a legelején, ha esetleg egy nő azt akarta észrevenni, hogy tetszik-e egy fiúnak, akkor én kicsit elutasítóbb voltam, mert néha, mintha éreztem volna valami elfojtott közeledést felőle, és ugyebár akkor nálam még más volt a helyzet, kavartam egy másik lánnyal, hasonlók. Aztán telt az idő, nekem meg egyre szimpatikusabb lett ez a csajszi, ez minden beszélgetésünkkel tovább fejlődött, olyannyira, hogy most már egy kincsnek érzem, akit meg akarok szerezni és szeretni. Viszont őt meg, mintha azt érezném, hogy távolodott volna, tehát az eleje után egy gyors lefelé ívelést éreztem, valszeg azért, mert semmi különös szándékunk nem volt.
Ő is egy rendhagyó eset. Én azt érzem, hogy eddig nem sok, de ha volt, akkor sem volt komoly dolga fiúkkal, ebből fakadóan pedig sosem láttam még flörtölni, vagy akár egy utalást is tenni felőle kapcsolati témákra, stb. Egy-két elejtett flörtjelre is komolytalanul reagál, miközben biztos vagyok benne, hogy mögötte nem csak felületes reakcióról van szó. Ezt egyből lepattintásnak értelmezném, ha tudnám, hogy közben egy csepp gátlásosság sincs benne a "fiú" téma iránt. De van. A kapcsolatunk meg sajnos annak megfelelően kezdett el a legelején is fejlődni, ahogy fentebb leírtam, tehát egyáltalán nem úgy, mint amikor valaki érdeklődik a másik iránt, így egyből nagyot váltva, kökeményen elkezdeni flörtölni vele hirtelenül szokatlan és szerintem ijesztő lenne neki. Azt tudom, hogy annak ellenére, hogy szép és okos, pár lájkon kívül nem kap komolyabb dolgokat a fiúktól, lehet azok miatt, amiket leírtam, de emellett zavarja egy kis szinten szerintem, hogy nem ismerik el annyira, tehát van egy kis önbizalomhiány is, főképp csak barátnői vannak.
Arra is van esély, hogy bizonyos okokból nem feltétlenül tudunk többet találkozni, mivel sok érdek nem köt tovább össze minket, szóval arra gondoltam, hogy egy direktebb beszélgetésben elmondanám, hogy sajnálom h nem ismerhettem meg jobban, szembesíteném az értékeivel, ami miatt megkedveltem ebben a rövid időszakban, hogy szép és okos, biztos hogy epekednek utána a srácok, de örülök, hogy megismertem, stb...
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek ez megfelelő arra, hogy valakiben felkeltsük az érdeklődést, mint "férfi", illetve hogy ki lehetne mozdítani Őt is ebből a passzív, "nem sokat jelentek" állapotból ebben a rendhagyó ismerkedési szituban? Lányok, rátok hogyan hatna ez a helyzet, ha benne lennétek? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol, és milyen tapasztalatai vannak. :D
Köszi!
21/F
olyan ez mint a herendi vasútállomás.
van két VI-os vágány, és nincs IV-es.
a vasutasok a betűk sorrendjét nem tartották okvetlenül fontosnak.
ne haragudj, igazad van.
szerintem túlbonyolítod a dolgot.. vigyél neki egy szép szál virágot (az pont eleget kifejez), és vidd el egy szép helyre sétálni mondjuk. ha a körülmények engedik fogd meg a kezét és kész...
szerintem csak kicsit megbántódott h elutasítottad, de ez ellen nem nehéz tenni.. hagyd a mellébeszélést, virág és érezzétek jól magatok, bókolj neki, mondj kedveseket és szerintem nem fog elutasítani.. sok sikert :)
Én benne vagyok egy ilyenben. Én egyetemi úton ismertem meg őt. Sajna másik karra járunk, így igazából személyesen nem nagyon volt lehetőségünk találkozni. Egyszer láttam, akkor is jó 10 méterről.
Eleinte nagyon sokat beszélgettünk, napi szinten órákon át. Mintha ezer éve ismerném őt, pedig nem. Csak augusztus óta. Akárhányszor szerettem volna találkozni vele, vagy én nem értem rá, vagy ő. Sokat szoktunk viccelődni. Most elég ritkán szoktam vele beszélni, mert vizsgaidőszak van, és neki sok elfoglaltsága van az egyetemen kívül is. Mikor más lányokról beszélt, mintha kést forgatnának a szívemben...
Szóval tudom mit érzel :)
Én örülnék, ha kezdeményezne akármilyen módon is. Hajrá! :) Drukkolok :)
21/L
Hány éves a lány? Honnan ismeritek egymást? Ezeken is múlik azért a dolog.
Nem lehet, hogy az a probléma, hogy tudja, hogy kavartál egy másik lánnyal és ezért eszébe sem jut, hogy bármit is akarsz tőle?
Érdemesebb lenne kicsit direktebben elmondani neki, hogy kedveled, mert az ilyen félénk lányok nem nagyon hiszik el, hogy bárkinek tetszhetnek, így a célozgatást, flörtölést sem veszik észre.
Ha fél a fiúktól, talán azért, mert nem érti őket, úgyhogy ezen tényleg csak az segít, ha egyenesebben próbálod elmondani, amit érzel, amúgy meg csak összezavarod és kínosan fogja magát érezni, emrt nem tudja, hányadán áll veled.
utolsó vagyok megint: chaten rád szokott írni, vagy mindig te írsz neki? Mert ha nem ír, ne lepődj meg, én is ilyen voltam régen, egy félénk lány nem nagyon fog először írni, mert fél, hogy a másik zaklatásnak fogja venni, de attól te még nyugodtan írj neki.
21L
Nem mondom azt hogy teljesen átlátom a helyzetedet.. Viszont engem nagyon zavar az hogy néha nem tudom hányadán állunk a dolgoknak. Lehet csak a koppanás lesz a végén, mert nem tudja mit csináljon, és/vagy másfelé kacsingat.
Az a baj az ilyen lányokkal nincsenek "megérve" mert ha túl esne 1-2 kapcsolaton teljesen máshogy viselkedne. De így meg szerintem maga sem tudja mit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!