Ha nem vagyok valami szép, attól még megfelelő sminkeléssel lehetek gyönyörű?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 15:48
3/13 anonim válasza:
nem
nem egy tárgy vagy amit a festék ápol és eltakar
5/13 anonim válasza:
Nem. A szépség belülről jön 2 csatornán is. Az egyik az, ha magadat szépnek gondolod, vagy legalább is nem hótt rondának, és ennek megfelelően úgy is viselkedsz, mint aki szép, azaz magabiztos vagy. Másodszor, ha egyéb személyiség tulajdonságaid vonzóvá tesznek, azaz nem vagy visszahúzódó, de túl hangos sem, nyílt és barátságos, segítőkész, azaz szeretetre méltó, emellett még megvan a magadhoz való eszed is, akkor nyert ügyed van. Pici smink meg csak segít, de nem alapvető.
6/13 anonim válasza:
Szerintem minden pasit vissza taszit a tul sok smink! Fogadd el igy magad,jonni fog az akinek tetszeni fogsz!
Sok sikert hozza :)
7/13 anonim válasza:
Persze, egy jó smink sok változásra képes, de van akin még az se segít.
8/13 anonim válasza:
Persze itt van is egy két példa erre:
9/13 anonim válasza:
utolsó: miért csak négerek vannak benne? örültem volna pár fehérbörűnek is
10/13 anonim válasza:
9-es ezt észre se vettem :D
itt csak fehérek vannak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!