Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem vagyok valami szép,...

Ha nem vagyok valami szép, attól még megfelelő sminkeléssel lehetek gyönyörű?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
köszönöm,itt már van értelme is az összehasonlításnak.. nem négerek közt élünk
2014. máj. 25. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ebből az összeállításból látszott, hogy bárki lehet gyönyörű sminkkel, egy lány kivételével az összes borzalmasan nézett ki smink nélkül. Én mindig úgy sminkelek, hogy még természetesen hasson, esetleg apróbb bőrhibák eltüntetésére jó, de hála Istennek szép vagyok smink nélkül is, az csak még dob egy kicsit rajtam. Viszont szerintem túlsminkelni nincs értelme, ha olyanra sminkeled magad mint a képeken, aztán lemosod és a pasi meglát, igencsak meg fog lepődni, hogy mennyit változtál. Legyél igényes, de ne ess túlzásokba, szerintem ez a lényeg.
2014. máj. 26. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
amúgy vicces, de a négerek smink nélkül sem olyan szörnyűk, mint a fehérek, legalábbis akkora különbség nincsen a két kép között az ő esetükben
2014. máj. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!