Buliban kb.2 órát táncoltam egy lánnyal, azt mondta van fiúja, de ez tánc közben nem úgy tűnt (Semelyikünk se volt berúgva). Majd másnap bejelölt facebookon. Lehet ebből még valami?
Nekem sincs posztolva hogy kapcsolatban lennék,mert egyszer összevesztem vele és letöröltem,azóta meg nem állitgattam vissza,ugyis tudják hogy van.És nálam sincs semmi jele,miért hazudna..ha azért mert nem jösz be neki,biztosan nem,mivel táncolgatott veled.
Szerintem hagyjad..
Szia!
Nem biztos ,hogy van fiúja lehet ,hogy csak a féltékenység kedvéért mondta,,ne feledd némelyik lány nagyon rafinált.Ám ne éld bele magad lehet ,hogy csak egy közeli barátságot szeretne tőled.De ha a buliba találkoztatok és 2 óra alatt mondjuk úgy ,hogy beleszerettél cselekedj gyorsan mert mással is megtörténhet ,gondolom ha 2 óra elég volt neked a lány vagy gyönyörű vagy nagyon kedves.Ha bejelölt facebookon fel tudod venni vele a kapcsolatot ami már haladás,azt ajánlom hívd el néha arra a bulizóhelyre és egy nap vagy egy gyönyörű barátság vagy egy szerelem ki fog belőle sülni :) <3 Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!