Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Buliban kb.2 órát táncoltam...

Buliban kb.2 órát táncoltam egy lánnyal, azt mondta van fiúja, de ez tánc közben nem úgy tűnt (Semelyikünk se volt berúgva). Majd másnap bejelölt facebookon. Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

2014. aug. 5. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze. Ha bejössz neki, miért ne. Csak ne feledd, ha a barátja mellett ezt csinálja, mi lesz, ha veled jön össze? Én nem tudnék megbízni egy ilyen lányban.
2014. aug. 5. 14:29
 2/10 Ramcsiii ***** válasza:
Hát nem biztos hogy eldobja a kapcsolatát miattad,hiszen lehet csak bejelölt mert szeretne barátkozni,jobban megismerni.
2014. aug. 5. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Ne éld bele magad a dologba, lehet hogy csak szex lesz a vége, lehet hogy még az se, veszíteni valód viszont nincs.
2014. aug. 5. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
És biztos, hogy van fiúja? Azért mert azt mondta, még nem biztos, hogy így is van...
2014. aug. 5. 14:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Én szerintem sincs neki fiúja, mert facebookon semmi nyoma neki és mondom ott se volt neki semmi jele....
2014. aug. 5. 14:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg mit írjak neki?
2014. aug. 5. 23:58
 7/10 Ramcsiii ***** válasza:

Nekem sincs posztolva hogy kapcsolatban lennék,mert egyszer összevesztem vele és letöröltem,azóta meg nem állitgattam vissza,ugyis tudják hogy van.És nálam sincs semmi jele,miért hazudna..ha azért mert nem jösz be neki,biztosan nem,mivel táncolgatott veled.

Szerintem hagyjad..

2014. aug. 6. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen lányban nem bíznek meg :)
2014. aug. 7. 15:19
 9/10 anonim válasza:

Szia!

Nem biztos ,hogy van fiúja lehet ,hogy csak a féltékenység kedvéért mondta,,ne feledd némelyik lány nagyon rafinált.Ám ne éld bele magad lehet ,hogy csak egy közeli barátságot szeretne tőled.De ha a buliba találkoztatok és 2 óra alatt mondjuk úgy ,hogy beleszerettél cselekedj gyorsan mert mással is megtörténhet ,gondolom ha 2 óra elég volt neked a lány vagy gyönyörű vagy nagyon kedves.Ha bejelölt facebookon fel tudod venni vele a kapcsolatot ami már haladás,azt ajánlom hívd el néha arra a bulizóhelyre és egy nap vagy egy gyönyörű barátság vagy egy szerelem ki fog belőle sülni :) <3 Remélem segítettem :)

2014. aug. 7. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. aug. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!