Miért van az, hogy ha odamegyek discoban egy lányhoz és azt kérdezem tőle, hogy van-e kedve táncolni, akkor miért utasíthat el?
1. Ronda vagy.
2. Büdös vagy.
3. Nem volt elég magabiztos, határozott a fellépésed.
Ezek miatt nem tetszhetsz neki.
Tánctér, szép lány, kinyújtod a kezed, normális hangerőn, mintha nem üvöltene a zene: "Táncolunk?".
Ha visszautasít táncolsz tovább, majd megpróbálod egy másik lánnyal is. A táncolok cserélődnek, és másnap senki se fog azzal törődni, hogy hány lánynál próbálkoztál be, és hány utasított vissza.
Ha közelebb megy hozzád a lány, esetleg megfogja a kezed, táncoltok, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
Érezd jól magad, sugározz magabiztosságot, ne a lányoknak táncolj, hanem magadnak.
Erre mind nemet mond. Hogy én milyen sokára jöttem rá, még anno a '90-es években. :-(
Aztán volt egy csaj, már nem is érdekelt, hogy összejön-e. Egyszerűen csak megfogtam a kezét, és elhúztam táncolni. Volt neki pasija, és kidobta miattam, miután összejöttünk. Már 16 éve a feleségem...
Egy jó tanács: Soha ne nősülj meg!
Nézd a csajok szemszögéből. Abból áll az estélyük hogy részeges p*csöket kell levakarniuk magukról.
Szerintem az egyik legrosszabb hely a csajozásra a disco (a csajozásra nem pedig a kufircolásra... de az egy másik téma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!