Szerintetek igy osszejohet? 16/L tobbi lent
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiu, szeretnem ha osszejonnenk es arra gondoltam hogy egyik este athivnam filmezni, es kozben ramasznek. Eddig nem vettem eszre rajta hogy kulonosebben bejonnek neki, nem ugy nez ram, de ha mondjuk filmezes kozben hozza bujok/ nyakra puszi ilyenek, szerintetek mit reagalna?2014. aug. 3. 21:56
11/13 anonim válasza:
Nem biztos hogy tetszene neki,csak azért mert fiú.
Lehet hogy el is taszít magától és utána barátkozni se tudtok.Inkább mond meg hogy tetszik neked,de ne ilyen hülyeséggel próbálkozz.
12/13 anonim válasza:
Majd a nap végén a puszi nyugodj már le örülj hogy kaptál legalább 1 valaszt. Ch...
13/13 anonim válasza:
Ne nyakra, arcra add. Nekem az speciel jobban bejön, mintha a nyakamba csókolsz. Attól felugranek a plafonra ijedtemben :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!