Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ugye ez nem baj? Lent van a tobbi

Ugye ez nem baj? Lent van a tobbi

Figyelt kérdés
Szoval a kérdésem a következő... Megfogadtam magamnak, hogy sose irok ki ilyeneket, de addig olvasgattam ezen a weblapon, hogy csak megteszem. Tehat, a lényeg. Én egy olyan lany vagyok, aki fiuk között nott fel, tehat nem vagyok az a plazacica, mert azoktól frazst kapok, de nem is vagyok fiús. Megvan a csaj bennem. Sminkelem magam, divatos ruhák, stb.. A véleményemet mindig Kimondom, nem szégyellem el magam senki előtt. Imádok viccelődni, jokat nevetni, ( ezt csak ugy most leirom) nem volt meg baratom, de egyaltalan nem akarom siettetni a dolgokat, szeretek Itthon lenne, néha Bemegyek a városba a lányokkal, mozi, csavargás stb.. Szeretnek gyerek lenni, ameddig lehet, kb Ennyi. Igy van esélyem , hogy legyen baratom? Komoly válaszokat, koszonom :*
2014. júl. 5. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Van.
2014. júl. 5. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy van esélyed rá
2014. júl. 5. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Esélyed mindig van. Hogy mennyi az teljességgel relatív, bár előbb-utóbb úgy is lesz.
2014. júl. 5. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
eddig amit leírtál az jó :) ennyi alapján amennyire lehet pozitív az előítéletem veled szemben :) 16/F
2014. júl. 5. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Ugy birom amikor emberek ilyeneket írnak magukról mintha ez valami füü de extra lenne

"A véleményemet mindig Kimondom, nem szégyellem el magam senki előtt. Imádok viccelődni, jokat nevetni,"

ezek tök alap dolgok, persze ki szégyenlősebb ki nem, de ez semmi extra. Jaa mondjuk ott van hogy csak úgy leírom, hát mind1, mert igazából pont azt akartam írni, hogy..

"Megfogadtam magamnak, hogy sose irok ki ilyeneket,"

..igen, hát csak nem bírtad megállni,,ááhhhh, pedig jó fogadalom volt

2014. júl. 5. 23:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne?
2014. júl. 5. 23:55
 7/9 anonim válasza:
van és nekem ez jön be nem a plázacica, agyonszolizott k****k. :D
2014. júl. 6. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:

most pozitív megerősítést vársz Tőlünk, ugye?

kellene egy kis támogatás a személyiségednek, mert nem fog rendesen kifejlődni az önértékelésed és a valóság-érzékelésed

16L

2014. júl. 6. 00:04
 9/9 anonim válasza:

8-as, nem hinném, mivel írta, hogy gyerek szeretne maradni. Ami jó.

Egy tanács: ha boldog vagy így, ne érdekeljen az, hogy más mit gondol. Ők nem élik a te életed. Ha akaratodon kívül megváltoznál, előbb-utóbb boldogtalan lennél. Nekem személy szerint tetszik, amit leírtál, de nagyon sokan fásultnak gondolnának ezért. Ezzel nincs is baj.

Esélyed mindig van és lesz is mondjon bárki bármit. Ha valakinek ez nem tetszik, így járt :)

2014. júl. 6. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!