Ugye ez nem baj? Lent van a tobbi
Ugy birom amikor emberek ilyeneket írnak magukról mintha ez valami füü de extra lenne
"A véleményemet mindig Kimondom, nem szégyellem el magam senki előtt. Imádok viccelődni, jokat nevetni,"
ezek tök alap dolgok, persze ki szégyenlősebb ki nem, de ez semmi extra. Jaa mondjuk ott van hogy csak úgy leírom, hát mind1, mert igazából pont azt akartam írni, hogy..
"Megfogadtam magamnak, hogy sose irok ki ilyeneket,"
..igen, hát csak nem bírtad megállni,,ááhhhh, pedig jó fogadalom volt
most pozitív megerősítést vársz Tőlünk, ugye?
kellene egy kis támogatás a személyiségednek, mert nem fog rendesen kifejlődni az önértékelésed és a valóság-érzékelésed
16L
8-as, nem hinném, mivel írta, hogy gyerek szeretne maradni. Ami jó.
Egy tanács: ha boldog vagy így, ne érdekeljen az, hogy más mit gondol. Ők nem élik a te életed. Ha akaratodon kívül megváltoznál, előbb-utóbb boldogtalan lennél. Nekem személy szerint tetszik, amit leírtál, de nagyon sokan fásultnak gondolnának ezért. Ezzel nincs is baj.
Esélyed mindig van és lesz is mondjon bárki bármit. Ha valakinek ez nem tetszik, így járt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!