Atvert vagy csak ennyire le vagyok szarva? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Marmasodjara jovunk ossze eloszor nem ment de most megint megprobaltuk. Jovolt meg folyton beszeltunk csak 1hetig net nelkul voltam es addig egy masik lannyal keszult kepekkel tette tele a facebookjat. Igazabol 1szer talalkoztunk, de most nemtudom h mit csinaljak. CSak az bant, h nekem azt irta h a szulei nem engedik h egyutt legyunk, de ezt meg a kepek elott mondta. Meg ramsem irt h megbeszeljuk. Rairjak en??Most mit csinaljak? Hogy es mit irjak neki?:,(2014. jún. 28. 02:49
1/4 anonim válasza:
Pff... férfiak... Mégis hogy képzeli, hogy nem veled beszél?! Ekkora egy mocskos fiúribit.
2/4 anonim válasza:
hagyd, ha fontos ennél neki keresne, és ha igazán akarná a dolgot akkor nincs olyat hogy a szülei nem engedik..:) nekem sem engedik a szüleim hogy együtt legyek a barátommal, mert betegesen féltékeny, undorítóan szokott néha velem beszélni, idegbeteg, csapkod, üvöltözik, féltenek tőle, attól függetlenül vele vagyok már több mint 3 éve, és nem érdekel hogy mit mondanak, mert így szeretem ahogy van.
4/4 A kérdező kommentje:
Ra merjek irni, hogy megis hogyan gondolta ezt?
2014. jún. 29. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!