Az vajon miért van, hogy én nem látom olyan rondának magam, mint ahogy sok lány mondta már?
Tisztázzunk valamit...nem mondom,hogy hol dolgozom és nagyképűsködni sem akarok,hogy mindennap hallgatom pasiktól és csajoktól,hogy milyen szerencsém van meg milyen jól nézek ki...talán úgy vagyok vele,hogy sose érdekelt ha így van,ha nem...de nem bírtam ki,hogy ne reagáljak erre:
"amúgy csak 6 lánnyal smároltam"
25 éves vagyok...sok csajjal flörtöltem,jó párral smároltam már óvodás korom óta...és talán 3al feküdtem le eddig... :) Számomra nem a számok dominálnak mert ha megindulnék a szombat éjszakába szerintem egy éjszaka learatnám a belváros egy részét...foglalkozok a saját kis életemmel és azzal,hogy akibe berakom az minőségi legyen vagy pedig olyan,akit valóban akartam nem csak a "számra" mentem... ;)
Egyébként még annyit tennek hozzá röviden,hogy bár csodát senki nem tud művelni magával és mindenki fogadja el olyannak magát amilyennek,de az igényesség,egy kis barnulás,fodrászat és több mosoly,magabiztosság!!! határozottság!!! csodákra képes.... ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!