Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az vajon miért van, hogy én...

Az vajon miért van, hogy én nem látom olyan rondának magam, mint ahogy sok lány mondta már?

Figyelt kérdés
Bár azzal is tisztában vagyok, hogy ilyen hű, de helyes gyerek sem vagyok, mint a ván díreksőn és dzsásztin bíbőr meg a társai a pattisszonal. Inkább átlagosnak mondanám magam, van ami szép bennem, van, ami csúnyábbá tesz, ezért is átlagos szerintem az arcom. Amúgy csak 6 lánnyal smároltam és tény, hogy egyik sem volt nagyon szép, de nekem bjöttek, főleg a testük miatt, mert az jó volt mindegyiknek, inkább arcra voltak átlagosak.
2014. aug. 3. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez, csak lányban. De én még nem is csókolóztam.
2014. aug. 3. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg sok lány mondta már, hogy ronda vagyok, de annyira én sem látom magam vészesnek. Mindenesetre még én sem csókolóztam sosem, pedig 27 vagyok.
2014. aug. 3. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit...nem mondom,hogy hol dolgozom és nagyképűsködni sem akarok,hogy mindennap hallgatom pasiktól és csajoktól,hogy milyen szerencsém van meg milyen jól nézek ki...talán úgy vagyok vele,hogy sose érdekelt ha így van,ha nem...de nem bírtam ki,hogy ne reagáljak erre:

"amúgy csak 6 lánnyal smároltam"

25 éves vagyok...sok csajjal flörtöltem,jó párral smároltam már óvodás korom óta...és talán 3al feküdtem le eddig... :) Számomra nem a számok dominálnak mert ha megindulnék a szombat éjszakába szerintem egy éjszaka learatnám a belváros egy részét...foglalkozok a saját kis életemmel és azzal,hogy akibe berakom az minőségi legyen vagy pedig olyan,akit valóban akartam nem csak a "számra" mentem... ;)

Egyébként még annyit tennek hozzá röviden,hogy bár csodát senki nem tud művelni magával és mindenki fogadja el olyannak magát amilyennek,de az igényesség,egy kis barnulás,fodrászat és több mosoly,magabiztosság!!! határozottság!!! csodákra képes.... ;)

25/F

2014. aug. 3. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as, szerintem mindenkinek a minőség számít elsősorban, csak elég rossz, ha mindenki, aki tényleg bejönne, elküld, és csak azok maradnak az embernek, akikhez nem nagyon vonzódik.
2014. aug. 3. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
3-as neked aztán tényleg jól mehet a szekér, nálam iinkáb az van, hogy az a lány jut, aki ad nekem esélyt, hajlandó velem talizni is egyáltalán és nem zavarja, hogy ronda srác vagyok. Csak hát az lyen lányok nagyon ritkák. Akár csúnya akár szép egy lány úgy tapasztaltam mind inkább helyes fiút akar magának csak kevés van köztük, aki beéri egy magamfajta csúnya fiúval.
2014. aug. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!