Mit csinálnának a nők, ha minden férfi úgy bánna velük, ahogy megérdemlik, félretéve minden vonzalmat, színészkedést, és szexuális motivációt?
Úgy értem , hogy nem adná alájuk senki a 'lovat' , senki nem mondaná nekik h szépek , nem viselkednének velük finoman , udvariasan , egyszóval semmi olyat nem tennének velük , amitől soknak érzik magukat.
Szerintem , nagyon,nagyon sok lány kb. egy hét után véget vetne az életének , ugyanis a legtöbbnek tényleg nincs több , csak amit mi tulajdonítunk neki (szépség,vonzerő)
és tökéletesen nulla egyébként
Kicsit tartok a válaszoktól , de remélem sikerült azért átérezni a kérdést , és természetesen az egész csak fikció!
:D Szerencsére vannak lányok és nők akik rendelkeznek határozott önképpel és a külvilágtól függetlenül is fenn tudják tartani az önbecsülésüket.
Mit csinálnának? Kiröhögnének téged :)
Nem , több éve ezt érzem , közbe volt h volt nőm , volt h nem , de ez mindig meg volt bennem!
Feministák talán inkább kíméljenek inkább ha lehet , ez egy tisztán elméleti kérdés !
Az szomorú, ha egy férfi csak a nőért udvarias. Ne azért legyen egy férfi több, mert van nő. Önmagáért. Én is udvarias vagyok a férfiakkal, és hálás, ha kedvesek, előzékenyek, de ugyanúgy hálás és gáláns lennék akkor is ha nő az illető.
Én a jellemet értékelem, a gesztust, ami belülről fakad. Ha csak megjátszás az egész akkor szomorú és sekélyes.
2 féle variáció lehet.
1: Az olyan nők, akik tisztában vannak az értékeikkel, mert van is nekik.---> leszarnák az egészet.
2: Az olyanok, akik annyira egoisták, hogy istennek képzelik magukat. Általában ezek üresek belül.---> leszarnák az egészet.
Végülis 3 van, mert a 3. az a csoport, akik önbizalomhiányosak, őket csak mégjobban azzá tennéd vele.
Szóval így elméleti síkon maradva, nem lenne semmi értelme.
Vélemény? :D
Én azt hiszem, nagyobb katasztrófa következne be, ha a nők úgy viselkednének a pasikkal, ahogy megérdemelnék. Nem akarnának tetszeni, megfelelni, mindent megcsinálni a lusta naplopó férfiak helyett, kiszolgálni őket, stb.
Azt hiszem a legtöbb férfi egy hét alatt éhen halna, megfagyna, mert nem találná a ruháit, fogalma sem lenne, hogy takrítsa ki a házát és a dolgait, ezért fertőzésekben meghalna.
Én nem mondom, hogy tiszteld a nőket - ugyanannyira, amennyire magadat tiszteled, vagy a többi pasit, de legalább ne hidd azt, hogy felsőbbrendű lény vagy és többet érsz, mint ők. Könnyebb és boldogabb az élet, ha elfogadod és értékeled őket. :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!