Mit csinálnának a nők, ha minden férfi úgy bánna velük, ahogy megérdemlik, félretéve minden vonzalmat, színészkedést, és szexuális motivációt?
Úgy értem , hogy nem adná alájuk senki a 'lovat' , senki nem mondaná nekik h szépek , nem viselkednének velük finoman , udvariasan , egyszóval semmi olyat nem tennének velük , amitől soknak érzik magukat.
Szerintem , nagyon,nagyon sok lány kb. egy hét után véget vetne az életének , ugyanis a legtöbbnek tényleg nincs több , csak amit mi tulajdonítunk neki (szépség,vonzerő)
és tökéletesen nulla egyébként
Kicsit tartok a válaszoktól , de remélem sikerült azért átérezni a kérdést , és természetesen az egész csak fikció!
Köszönöm a válaszokat !:) Örülök , hogy normálisan válaszoltak a legtöbben ! :)
Ha gondoljátok jöhetnek még! :)
nem történne semmi.
a nőknek nem sokat ér ha a pasi dicséri őket.
mondhatod te 8000x, hogy szép, elég ha valaki 1x mondja, hogy ronda és kész.
minden ugyanúgy menne ahogy eddig egy dolgot kivéve:
az emberek nyílt, őszinte kapcsolatokban élnének. nem lennének megjátszások a pasik részéről, hogy bugyiba jussanak és stb-stb.. sokkal jobb világ lenne:) kölcsönös tisztelet alakulna ki, mert a nő csak azt kapna meg ami jár neki (ha jól értem a vonalat amit elindítottál)
tehát a nőnek tennie kéne azért, hogy felnézzenek rá, szépnek mondják, stb.
egy új, őszinte világ kezdődne:)
De klassz lenne, akkor engem tenyerükön hordoznának!!!! Loreál, mer'megérdemlem:-)
Provokatív mivolta ellenére érdekes kérdésnek tartom.
Azt hiszem sokan "megkeményednének", megnőne a zárkózott, "haggyábékénmajdénmegoldomnemkellnyamvadtférfi" amazonok száma, és sokan (akiknek kevésbé erős az önbizalma) rossz kedvűvé, ingerlékennyé válnának. Akiknek a tükör a legjobb barátnője, azoknak nyilván fontos a folyamatos visszaigazolás, de MINDEN NŐNEK jólesik a dicséret.
(Azt hiszem a férfiak sem futnak a Dunának, ha jó szót kapnak.)
Mivel egy teljesen átlagos alkatú és küllemű nő vagyok, aki a koplalás helyett a futást, úszást részesíti előnyben, mert imád enni, és kiegyensúlyozottnak tartom magam, azt gondolom (átérezve a kérdést), hogy nem merülnének fel öngyilkos gondolatok a fejemben. Színtelenebb lenne a világ kedves szavak nélkül, ez tény. Ha azonban előveszem az epésebb énem, akkor irodalmi nyelven azt kérdezném vissza: "és mi a f...szom változna?"
Elég szétnézni egy hétköznapon az utcán, közlekedésben és mindjárt rájövünk, hogy a férfiak többsége (tisztelet a kivétel!)nemhogy nem finom (ha-ha), de konkrétan arrogáns, udvariatlan. Sajna a Büszkeség és balítélet kora lejárt, úgyhogy kissé pikírten egy mondatban lereagálva: Ugyanazt, amit eddig.
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!