Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csinálnának a nők, ha...

Mit csinálnának a nők, ha minden férfi úgy bánna velük, ahogy megérdemlik, félretéve minden vonzalmat, színészkedést, és szexuális motivációt?

Figyelt kérdés

Úgy értem , hogy nem adná alájuk senki a 'lovat' , senki nem mondaná nekik h szépek , nem viselkednének velük finoman , udvariasan , egyszóval semmi olyat nem tennének velük , amitől soknak érzik magukat.

Szerintem , nagyon,nagyon sok lány kb. egy hét után véget vetne az életének , ugyanis a legtöbbnek tényleg nincs több , csak amit mi tulajdonítunk neki (szépség,vonzerő)

és tökéletesen nulla egyébként

Kicsit tartok a válaszoktól , de remélem sikerült azért átérezni a kérdést , és természetesen az egész csak fikció!

2014. jan. 29. 23:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !:) Örülök , hogy normálisan válaszoltak a legtöbben ! :)

Ha gondoljátok jöhetnek még! :)

2014. jan. 29. 23:40
 12/17 Moszuke ***** válasza:

nem történne semmi.

a nőknek nem sokat ér ha a pasi dicséri őket.

mondhatod te 8000x, hogy szép, elég ha valaki 1x mondja, hogy ronda és kész.

minden ugyanúgy menne ahogy eddig egy dolgot kivéve:

az emberek nyílt, őszinte kapcsolatokban élnének. nem lennének megjátszások a pasik részéről, hogy bugyiba jussanak és stb-stb.. sokkal jobb világ lenne:) kölcsönös tisztelet alakulna ki, mert a nő csak azt kapna meg ami jár neki (ha jól értem a vonalat amit elindítottál)

tehát a nőnek tennie kéne azért, hogy felnézzenek rá, szépnek mondják, stb.

egy új, őszinte világ kezdődne:)

2014. jan. 29. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy dehogy tartana a férfiaknak egy hétig az öngyilkosság, ha a nők úgy viselkednének velük, "ahogyan megérdemlik". Az első szex után szintén elmondanák, hogy milyen is volt nekik, nem játszanák meg, hogy élvezték, hogy felizgatták őket, hogy jól csinálták a pasik amit csináltak, hanem valójában egyáltalán nem érnek semmit, hát azt hiszem az lenne a biztos pont a fejlövés előtt. :'D
2014. jan. 29. 23:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Hú , Moszuke ! :)) kb. én is pont így látom , hogy sokkal tisztább lenne a világ , és nem mindent a "bugyiba" jutás vezérelne :)
2014. jan. 30. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy semmi sem csinálnék máshogy, mivel nem a szépségem tartom a legjobb és legfontosabb dolognak, mivel 80%-ban nem is magamnak köszönhetem. Sőt, sokkal jobb lett volna mindig is, ha csak reálisan emelték volna ki az erényeimet, és csakis azok, akiknek tényleg tetszettem komolyabban. Tényleg jobb világ lenne, ha nem lenne sok fiú szinte önkívületi állapotban a kanosságtól és nem nyalná össze-vissza a lányok/nők s.eggét.
2014. jan. 30. 03:52
 16/17 anonim ***** válasza:

De klassz lenne, akkor engem tenyerükön hordoznának!!!! Loreál, mer'megérdemlem:-)

Provokatív mivolta ellenére érdekes kérdésnek tartom.

Azt hiszem sokan "megkeményednének", megnőne a zárkózott, "haggyábékénmajdénmegoldomnemkellnyamvadtférfi" amazonok száma, és sokan (akiknek kevésbé erős az önbizalma) rossz kedvűvé, ingerlékennyé válnának. Akiknek a tükör a legjobb barátnője, azoknak nyilván fontos a folyamatos visszaigazolás, de MINDEN NŐNEK jólesik a dicséret.

(Azt hiszem a férfiak sem futnak a Dunának, ha jó szót kapnak.)

Mivel egy teljesen átlagos alkatú és küllemű nő vagyok, aki a koplalás helyett a futást, úszást részesíti előnyben, mert imád enni, és kiegyensúlyozottnak tartom magam, azt gondolom (átérezve a kérdést), hogy nem merülnének fel öngyilkos gondolatok a fejemben. Színtelenebb lenne a világ kedves szavak nélkül, ez tény. Ha azonban előveszem az epésebb énem, akkor irodalmi nyelven azt kérdezném vissza: "és mi a f...szom változna?"

Elég szétnézni egy hétköznapon az utcán, közlekedésben és mindjárt rájövünk, hogy a férfiak többsége (tisztelet a kivétel!)nemhogy nem finom (ha-ha), de konkrétan arrogáns, udvariatlan. Sajna a Büszkeség és balítélet kora lejárt, úgyhogy kissé pikírten egy mondatban lereagálva: Ugyanazt, amit eddig.

N/30

2014. jan. 30. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
akor én odamennék sok lányhoz és leverném a vesélyét mer köcsög volt
2014. febr. 1. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!