Ha egy félig-meddig beszédes srác csak velem nem beszél olyan sokat, akkor ellenszenves vagyok neki?
Nem feltétlenül. Lehet, hogy nincs közös témátok, vagy bejössz neki és izgul, vagy nem akar tőled semmit.
(Én nő létemre nagyon keveset beszélek és sokan félreértik, nem azért nem beszélek velük (sokat), mert ellenszenvesek, hanem, mert ilyen vagyok. Ha nagyon izgulok még jobban leblokkolok. Lehet, hogy nála is ez a helyzet.)
23N
Határozott nem a válaszom. Én pl félig-meddig beszédes vagyok és másokkal elcsevegek !DE! nem vagyok sem ismerkedős, sem nyitó-stílusú ember. Azokkal, akiket jól ismerek, remekül elbeszélgetek, de idegenekkel, alig ismertekkel nem. Általában inkább hozzám jönnek oda, mint én másokhoz. (most barátik körre kell gondolni)
Aki ellenszenves, azt messzire elkerülöm és szóba sem állok vele, sőt valszeg tudatom is vele valahogy, hogy nem kedvelem, pl gyilkos tekintet, vagy a szemébe mondom. :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!