Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy félig-meddig beszédes...

Ha egy félig-meddig beszédes srác csak velem nem beszél olyan sokat, akkor ellenszenves vagyok neki?

Figyelt kérdés
Mindenki mással viszont sokkal többet.
2014. aug. 2. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet zavarban van
2014. aug. 2. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Lehet, hogy nincs közös témátok, vagy bejössz neki és izgul, vagy nem akar tőled semmit.

(Én nő létemre nagyon keveset beszélek és sokan félreértik, nem azért nem beszélek velük (sokat), mert ellenszenvesek, hanem, mert ilyen vagyok. Ha nagyon izgulok még jobban leblokkolok. Lehet, hogy nála is ez a helyzet.)

23N

2014. aug. 2. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Határozott nem a válaszom. Én pl félig-meddig beszédes vagyok és másokkal elcsevegek !DE! nem vagyok sem ismerkedős, sem nyitó-stílusú ember. Azokkal, akiket jól ismerek, remekül elbeszélgetek, de idegenekkel, alig ismertekkel nem. Általában inkább hozzám jönnek oda, mint én másokhoz. (most barátik körre kell gondolni)

Aki ellenszenves, azt messzire elkerülöm és szóba sem állok vele, sőt valszeg tudatom is vele valahogy, hogy nem kedvelem, pl gyilkos tekintet, vagy a szemébe mondom. :D

23/F

2014. aug. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!