Beszarás milyen kelendő vagyok mostanában veletek is volt már ilyen? :D
Figyelt kérdés
Ugy van az egesz h a strandon rammozdult 3 srac is aztan ra egy hetre meg egy aki komoly kapcsolatot akart es ra par napra szerelmet vallott nekem egy fiu es most megegy aztmondta h tetszem neki es szeretne tobbet mint baratsag ez mind egy honap alatt tortent.miert vagyok en ilyen kelendo?amikor suli ido volt szinte egy fiu sem probalkozott nalam2014. aug. 1. 19:12
11/19 anonim válasza:
Kb mindegyik csak dugni akar...
Sakkozni vagy értelmes dologról beszélgetni egyik sem akart veled? Ha nem, akkor legalább tudod miért vagy kelendő.. :D
12/19 A kérdező kommentje:
Es nem kellenek az olatasok h kellenel a faszomnak meg ilyenek....epp most kez egy kis ombizqlmam lenni de ez nem ellszaltsag...mert ha vissza kell utasitanom valakit en szarabbul erzem magam mint az illeto
2014. aug. 1. 19:34
13/19 A kérdező kommentje:
Nem mind dugni akart oke tudom az idosebbek igen de volt olyannal is dolgom aki nem a seggem meg a mellem dicserte hanem a szemem es a mosolyom es tenyleg a szemembe nezett amikor beszelgettunk
2014. aug. 1. 19:37
15/19 A kérdező kommentje:
Jo tenyleg naiv vagyok egy kicsit de en meg bizok az emberekben...es meg igazabol baratom sem volt ezert meg eleg hiszekeny vagyok mert meg nem vert at senki remelem nem is fognak
2014. aug. 1. 19:45
17/19 anonim válasza:
Akkor ez most kerdes, vagy dicsekves? :D
Ha kerdes, akkor koszonom szepen velem is volt mar ilyen ;)
Plusz gondolom meg sok-sok emberrel :)
18/19 anonim válasza:
Általában a kitünők azzal tűnnek ki, hogy nagyon ügyesen nyalnak a tanárnak.
19/19 A kérdező kommentje:
En nem szoktam tanaroknak nyalni nincs ra szuksegem...volt egy tanar akinegyest akart nekem adni mert utalt es nagy volt a pofam de hat csak otosrim voltak ezert nem ment neki :D
2014. aug. 1. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!