Mennyiben igaz az, ha nem foglalkozol egy pasival, felkelted az érdeklődését?
Miért mondják ezt sokan? Igaz? Tapasztalatok?
És mi a véleményetek a féltékennyé tevésről ismerkedésnél,
Amit te akartál írni, az úgy szól, hogy:
Ha szaladsz a fiú után az szalad előled, de ha te szaladsz előle, akkor ő utánad.
Te mennyire örülnél ha a fiú, de úgy bárki, tapadna rád?
Van akinél ez bejön,ennyi.
Viszont azt nem értem miért kell bárkit is féltékennyé tenni.
Khm... kicsim, ahhoz, hogy egy pasi fusson utánad fel kell kelteni az érdeklődését. Ha minden nap elmész mellette fapofával az utcán, fel sem fogsz neki tűnni, hát hogy szeressen beléd, hogy olyan vagy számára, mint a többi lány? Ez csak akkor működik (és mazoista vagy éretlen pasiknál) ha már ismer egy kicsit legalább és meg akar még jobban és te erre mondasz stopot.
A féltékenyé tevés... az is csak akkor működik ha már van köztetek valami komoly, mert így a kezdeti szakaszban még nem kötődik hozzád, ha kezded a drámát akkor választ a többi nő közül elég sokan élünk ebben az országba és hidd el vannak nálad jobbak is.
Utolsó: ismerjük egymás, tetszem is neki, csak kissé megkopott a dolog, de most úgy tűnik újra érdeklődik, de lehet tévedek.
sosem drámázom. komoly lánynak tartom magamat és az emberektől is ezt a visszajelzést kapom. olyan, mint hisztizés vagy hasonlók, nálam nem fordul elő.
Nekem pont, hogy a maradék kedvem is elvennéd a dologtól. Inkább ilyenkor neked kéne közeledni felé, ha akarsz valami. A féltékennyé tevésről meg annyit, hogy én például nem közelednék olyan lányhoz/nőhöz, akin azt látom ,hogy más kell neki. Szóval visszanyalhat mindkét dolog. Legyél inkább egyenes és egyértelmű a taktikák és játszmák helyett, mert esetleg nagyon pofára esel. :) De ez csak egy őszinte jó tanács, a te dolgod lesz, hogy mihez kezdesz.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!