Szatyorka kérdése:
Hogyan keltsem fel az érdeklődését?
Figyelt kérdés
Komoly munkám van, nagy elvárásokkal és szigorú viselkedési előírásokkal.
Ennek ellenére tetszik egy hölgy(35-38, pontosan nem tudom) és szeretnék vele megismerkedni.
Van gyereke is, férjét lassan eldobja, mert elege van belőle.
Ennek ellenére Ő nagyon nyitott, hihetetlenül jó fej.
Van köztünk kapocs, de kicsit fantáziátlan vagyok.
Próbáltam már poénkodni, de olyannak vagyok elkönyvelve, akit komolyan kell mindig venni, ezért a társalgásaim a munkatársakkal igencsak fegyelmezett. Szóval ezt a jeget kellene valahogy megtörnöm, de nem jut semmi jó az eszembe.
#kolléga #jégtörés
2014. júl. 25. 18:39
2/9 A kérdező kommentje:
Ki van emelve...
2014. júl. 25. 18:43
3/9 anonim válasza:
Spok ez teljes mértékben logikátlan! Sugározzon fel!
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók:
Ma is tanultam valamit :D
2014. júl. 25. 18:52
6/9 anonim válasza:
Szerintem kezdj el beszélgetni vele, mindegy miről, munka, időjárás, esetleg, ha tudod mi a hobbija...vagy hívd meg egy kávéra, sütire. De ha nem akarsz bonyodalmat várd meg míg dobja a férjét. A sebek begyógyulásához is idő kell, de abban már tudsz neki segíteni, főleg, ha ő is szimpatizál veled. Sok sikert!
7/9 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, eléggé fasírtba vannak az "urával".
Szerintem már túl van azon, hogy bármiféle lelki problémája legyen.
2014. júl. 25. 19:24
8/9 anonim válasza:
Akkor jöhet a süti és a kávé. :) Egy kis figyelmesség mindig jólesik a nőknek. Ha elfogadja a meghívást (persze nem csak udvariasságból)akkor szimpi vagy neki. Légy érdeklődő, figyelmes, hamar kiderül, hogy a szimpátia kölcsönös, vagy sem.
9/9 anonim válasza:
Aranyszabály: Házinyúlra nem lövünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!