Milyen témával keltsem fel az érdeklődését?
Hát igen. Ez a hátránya az üzengetésnek meg a csetnek. Nincsenek valódi élmények amiről lehetne írni, meg az érdekes dolgokat kipörgeti az ember kettő, max három alkalommal...legalábbis a szerinted érdekes dolgokat.
Tudod egy férfi-női kapcsolatban nem az az igazán érdekes amitől a másik azt mondja na ez egy fajagyerek, vagy menő a csaj - az a haverok részéről fontos elsősorban - hanem az egyszerű hétköznapi dolgok, legalábbis egy komoly ismerkedésnél. Gyakorlatilag ami te vagy. Elrontottad a hasad, olvastál egy cikket, egy könyvet, a ribi barátnéd megint keresztbetett, fogytál 3 kilót, híztál 3 kilót, hülyék a szülők, stb stb. Lehet egyedül vagyok ezzel a dologgal de szerintem ezek azok amik igazán fontosak, nem az hogy mattrészegen az éjszakába buliztam x-edik alkalommal vagy mittomén. Persze ennek is megvan a helye, ismerkedésnél, de mint említettem nem ez ami elsősorban számít ami érdekes.
Amúgy én úgy tartom, ha erőlködni kell ismerkedésnél a témáknál az már régen rossz. Mert ha a másikat érdekled akor lesz miről beszélni garantálom.
Ja igen 3. voltam.
28f
(Legyünk szabályosak no :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!