Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen témával keltsem fel az...

Milyen témával keltsem fel az érdeklődését?

Figyelt kérdés
Egy fiúval szeretnék beszélni facen (alapból szoktam is)de nem szeretném ha azt gondolná,hogy unalmas vagyok milyen témával keltsem fel még jobban az érdeklődését?
2014. júl. 14. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
beszéljetek olyanról, ami őt is érdekli
2014. júl. 14. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
divatrol sexröl
2014. júl. 14. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szóval ezzel a fiúnak már korábban is irtál?
2014. júl. 15. 06:01
 4/6 A kérdező kommentje:
igen csak már kifogytam a témából
2014. júl. 15. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát igen. Ez a hátránya az üzengetésnek meg a csetnek. Nincsenek valódi élmények amiről lehetne írni, meg az érdekes dolgokat kipörgeti az ember kettő, max három alkalommal...legalábbis a szerinted érdekes dolgokat.

Tudod egy férfi-női kapcsolatban nem az az igazán érdekes amitől a másik azt mondja na ez egy fajagyerek, vagy menő a csaj - az a haverok részéről fontos elsősorban - hanem az egyszerű hétköznapi dolgok, legalábbis egy komoly ismerkedésnél. Gyakorlatilag ami te vagy. Elrontottad a hasad, olvastál egy cikket, egy könyvet, a ribi barátnéd megint keresztbetett, fogytál 3 kilót, híztál 3 kilót, hülyék a szülők, stb stb. Lehet egyedül vagyok ezzel a dologgal de szerintem ezek azok amik igazán fontosak, nem az hogy mattrészegen az éjszakába buliztam x-edik alkalommal vagy mittomén. Persze ennek is megvan a helye, ismerkedésnél, de mint említettem nem ez ami elsősorban számít ami érdekes.

Amúgy én úgy tartom, ha erőlködni kell ismerkedésnél a témáknál az már régen rossz. Mert ha a másikat érdekled akor lesz miről beszélni garantálom.

2014. júl. 15. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja igen 3. voltam.

28f

(Legyünk szabályosak no :) )

2014. júl. 15. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!