Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Felszolgáló csajt hogyan...

Felszolgáló csajt hogyan tudnák felszedni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, de csak pár szót beszéltem vele. Munka közben gondolom nem lehet feltartani, meg lehet vendéggel nem is ismerkedhetnek ha dolgoznak.
2014. aug. 1. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg hogy mikor végez. És akkor vagy megvárod vagy visszajössz és felajánlod hogy haza kíséred vagy ilyesmi:)
2014. aug. 1. 09:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Addig tetszik az ötlet h megkérdezzem mikor végez, de a hazakísérés kicsit hülyén hangzik. Ha lenne valami étterem vagy igényesebb hely ahol meglehetne inni valamit még ok lenne, de nem tudok ilyet :/
2014. aug. 1. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg hova vihetnéd el:)
2014. aug. 1. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gurulj be mellé munka után egy Chevrolet Camaroval azt bepattan egyből.
2014. aug. 1. 09:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Ok, már csak venni kéne 1et :D
2014. aug. 1. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ne légy paraszt. a felszolgálok általában hozzászoktak hogy parasztok, részegek, nagymeno flegmák kikezdenek veluk, ezt tudják is kezelni de szerintem undorodhatnak ettol és nemhinném hogy ilyen társat keresnének. kérdezd meg mikor végez és hogy esetleg ha megvárnád ráérne e egy sétára, vagy beulni valahová és ha pozitív a válasz várd meg vidd el valahová ahova kedvetek van és hajrá :) sok sikert! :)
2014. aug. 1. 10:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem gáz úgy elhívni "randira" hogy alig beszéltem vele és a nevét se tudom?
2014. aug. 1. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudnék.
2014. aug. 20. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!