19lesz egy esküvö és nincsen barátom, szoval hogy tudnék felszedni egy pasit?
Szerintem ez tök jo ötlet! Remélem a mi esküvönkön is lesznek a vendégek között akik "összemelegednek".
Amugy az a legegyszerübb, ha elkezdesz szemezni valakivel. De ha nem történik semmi, nyugodtan oda is mehetsz beszélgetni, a téma adott /az esküvö, ki honnan ismeri a part, stb/ aztan ha szimpi leszel a pasinak ugyis fog hivni tancolni. Onnan meg mar sima ügy. :)
En nemrég voltam egy esküvön, ahova amugy a völegényemmel mentem, de ö elég hamar kidölt, mert mar az elejétöl iszogatott, és ahogy egyedül ültem az asztalnal, mindig odajött vmi spicces srac, és elkezdte kiönteni a szivét nekem, hogy most hagyta el a baratnöje stb és szeretne mar végre egy olyan kedves lanyt mint én. :D Aztan persze berangatott tancolni is. Mire levakartam, jött a következö. 3 közül is valaszthattam volna aznap este. Szoval nem lesz nehéz dolgod szerintem, csak csipd ki magad és mosolyogj mindenkire, beszélgess minél több emberrel! :) Sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!