Hogyan lehet felszedni egy pasit nő létemre?
Bármilyen hihetetlen, de úgy, hogy ránézel és ezt teszed.
(azért hozzáteszem, hogy ilyen arccal nem valószínű, hogy kiírod ezt a kérdést, de sok mosoly, keresed a társaságát, érdeklődsz felőle.)
Ha nem érdekled akkor sajnos nem fogja túlzottan értékelni és közömbös marad, azért sok sikert.
hajolgass sokat mutogasd a se-gged neki.
taperoltasd a lábad,hogy-szerinted kemény?érezni,hogy edzek?
-szerinted egyforma a két cicim?
Sosem értettem egy nő mit rágódik a felszedésen.
1. Ha egy konkrét férfiről van szó, már akkor eldöntötte, hogy akarna-e tőled valamit, amikor meglátott téged. Már kialakult a fejében, hogy ha lenne rá esély, akarna-e tőled valamit.
2. Egy nőnek elég csak odamennie a férfihoz és megkérdezni például, hogy akar-e szexet. A nőknek ezt nem kellene túlbonyolítani, hiszen ők a döntő fél az ismerkedésben. Olyanokat tehetnek meg, amit egy férfi nem.
Ez baromság hatos.
1) Én se figyeltem fel sokáig a mostani baratnőmre. Aztan ő nyitott felém,rajöttem hogy milyem csodálatos lány és évek óta együtt vagyunk.
De ha ő nem lép akkor még mindig nem történt volna semmi.
2) És ha nem csak szexet akar?
1. Már akkortól tudtad hogy megdugtad volna-e vagy sem, hogy először megláttad. Én erre gondoltam.
2. Akkor sincs túl nehéz dolga. A férfiak harmada (negyede, ötöde?) olyan, hogy több nő közül válogat a valóságban. A legtöbb férfi ha egy jó csaj odamenne hozzá hogy ismerkedni akar, aztán a barátnője lenni, gondolkodás nélkül belemenne.
Ennyi baromságot...
De bocsi kérdező, nálam nem tudnád "elérni", hogy kezdeményezzek. Ha én tetszek Neked és Te akarsz tőlem valamit, bizony neked kell felemelni a popódat és odajönni és összeismerkedni velem és egyértelműen jelezni a szándékod. De engem a szexuális utalgatásokkal inkább kiábrándítanál. Nem szeretem a könnyű vérű nőket és ha látnám, hogy a szex a lényeg, akkor elhajtanálak. DE attól nem vagy még könnyű vérű, hogy kezdeményező vagy - ezt ne tessék félreérteni!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!