Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit lehet egy ilyen lánnyal...

Mit lehet egy ilyen lánnyal csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki őrülten unalmas. Tele van gátlásokkal, csendes, soha nem meri kinyilvánítani a véleményét, mert inkább úgy gondolja, mindig jobb ha csendben marad, mert így biztosan elkerül mindig bármilyen felmerülő atrocitást, minden helyzetben. Meghunyászkodó természet, szóval általában az emberek számára érdektelen, nem engedi megismertetni magát, mert úgy gondolja semmi érdekes nincs önmagában. Ha egy férfi meg akarja ismerni általában megfutamodik, kevés embert enged közel magához, egyáltalán nem tudja kezelni ha valakinek tetszik. Ügyetlen, bénáskodó. Megbízható, kedves, de az embereknek általában kínos jelenség, mert nem lehet elbeszélgetni vele, és olyan fura. Mintha átragasztaná másokra a jelenlétével a saját feszengését. MI LEHET A BAJ VELE?
2014. aug. 1. 00:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Csinálni sokmindent, de nem mindent érdemes.

Olyat érdemes csinálni, amit szívesen csinál. Ilyen egyszerű.

2014. aug. 1. 00:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiany

Gyerekkori élmények?

2014. aug. 1. 00:34
 3/9 anonim válasza:

tök olyan mintha rólam szólna.. -.-

én is változtatni szeretnék rajta de nehéz..

2014. aug. 1. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam teljesen :D Most már csak a fele igaz rám... Keress egy olyan témát, amit szeret és arról beszélgessetek.
2014. aug. 1. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm is ilyen volt... Eleinte. Mondjuk neki ilyen jelleme volt, de nem volt könnyű dolgom, mert bejött még nwki egy rossz tapasztalat egy 2 hónapos kapcsolatról.
2014. aug. 1. 01:05
 6/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak fiú. Önbizalomhiánya van tudom mert magamra ismertem. Valahogyan el kellene fogadja önmagát. Ne hagyd cserben, ha nem is mutatja vagy nem ír neked, te akkor is írj és foglakoz vele.. Szörnyű a magány, én tudom és ő is tudja. NE HAGYD MAGÁRA éreztesd vele, hogy ő is ember és értékes. :) szegény lány tudom milyen lehet neki, sajnos..
2014. aug. 4. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnék barátként közeledni hozzá először. Mármint úgy értve, hogy kedves vagy vele, megpróbálsz beszélgetni először csak olyan üres témákról, aztán szépen lassan kicsit személyesebb dolgokról. Sok idő lesz, de egy idő után valószínűleg ráérzel a helyzetére, és ez nem csak neked jó, hanem ezzel közben Neki is sokat segítesz. Hajrá! :)
2014. aug. 4. 19:54
 8/9 anonim válasza:
próbálj vele beszélni az érzéseiről és olyan dolgot csinálni,amit szeret,hogy jól érezze magát,akkor meg fog nyílni
2014. aug. 4. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de azért mert elég másképp látok dolgokat és amikor kinyilvánítottam a véleményemet, akkor hülyének néznek. Az is lehet, hogy a barátoknál a minőségre és nem a mennyiségre koncentrál, de ettől még lehet egy normális ember.
2014. aug. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!