Miért tartják felszínesnek, ha valakinek a külső is számít?
Figyelt kérdés
Akárhányszor valaki beírja, hogy érdekli a külső is, legalább egy olyan válasz érkezik, hogy de gyerekes, vagy de felszínes.
Nem mondom, hogy erre kell alapozni egy kapcsolatot, de 40% külső, 60% belső arányban jogos, ha számít.
2014. júl. 31. 22:50
1/5 anonim válasza:
Mert azok, akik ezt mondják, rondák :)
2/5 anonim válasza:
Én is akartam feltenni egy ilyen kérdést. :)
Én sem értem. Végülis az emberek leggyakrabban a többi ember miatt szépítkeznek, mert valaki csakis magának nem nagyon csinosítaná magát. AZAZ, tetszeni akarunk egymásnak.
3/5 anonim válasza:
Mindenkinek számít a külső, csak valakinek jobban, valakinek kevésbbé :)
4/5 anonim válasza:
Ja mert a szájuk jár! A legfontosabb a belső bla,bla,bla!
Fontos mind kettő!
5/5 anonim válasza:
jó a kérdés, hiszen tényleg mind a kettő számít
akinek meg tényleg egyáltalán nem számít, az valószínűleg a saját külseje miatt adja le annyira az igényeit
amíg a külső nem fontosabb a belsőnél, szerintem nem felszínesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!