Mit gondoltok erről, fiúk, férfiak? Tényleg nem szabad tőletek olyasmit kérdezni, hogy "mi is van köztünk? " vagy "mit is akarsz valójában? " ha lányként akarunk tisztán látni mit gondoltok a kapcsolat szintjéről?
Hát igen, elég elején voltunk, de az azért nem volt szép szerintem, hogy egy csók és egy randi után szó nélkül eltűnik (nagyon oda voltam érte, és örültem, amikor kimutatta hogy szimpatizál).
S a második esetben is muszáj volt tisztázni, mert az se normális szerintem, hogy együtt alszunk, s faluban párként jelenünk meg, de szóba se jön sose h együtt lennénk, s mikor rákérdeztem, akkor mondta, hogy nincs is köztünk semmi, max barátság, ha akarom. Nagyon idegesítő, nyugtalanító állapotok. (bevallom, még kezdő vagyok nagyon pasizás téren, s sajnos már kicsit idős ahhoz, hogy elnézzék a tudatlanságomat)
"Csak éretlen, elköteleződéstől rettegő
fiúkáknak okoz gondot ez a kérdés."
nekem gondot okoz ez a kérdés és mégse mondanám magam egyiknek sem, csak tudod a jányok, ha nem az általuk hallani kívánt választ kapják akkor valahogy mély depresszióba zuhannak (nekem eddig ez a tapasztalatom) és én nem akarok kicseszni velük igy inkább nemigen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!