Fiuk milyen számotokra az ideális kapcsolat?
Bővebben , volt mar baratom ,kapcsolatom , de mindig olyan vissza jelzéseket kapok ami lehangol és arra utal ,hogy egy "plázacica" vagyok, aki bunko stb..épp ezért az utobbi 1 -2 évben a fiuk mintha távolodnának tőlem ..A külsőmmel lehet gond ?Vagy mivel?
Ti milyen nektek milyen az ideális kapcsolat?És milyen az ideális lány kinézete, viselkedése?
Egy kép rolam azert...
Ahogy pózolsz, valóban úgy nézel ki mint egy plázacica, amúgy tucatlány vagy, ez a külső még semmire nem elég, vagyis egy éjszakára biztosan, de hosszútávra kevés ha a belsőd nem jön be egy fiúnak.
Próbálj inkább természetesebb lenni és a személyiségeddel hódítani, talán akkor sikeresebb leszel......
csinos vagy nagyon, és ettől a legtöbb fiú azt hiszi elérhetetlen is....
Viselkedj természetesen, és nyílt legyél, őszinte akkor célt érsz...
"de mindig olyan vissza jelzéseket kapok ami lehangol és arra utal ,hogy egy "plázacica" vagyok, aki bunko stb"
Jogosnak tartod ezeket a visszajelzéseket? Vagy milyen rossz tulajdonságaid vannak szerinted, amik miatt a fiúk eltávolodnak tőled?
Nem tartom jogosnak, es a baratnoim sem, es a csaladom sem mondja azt hogy Natasa te egy bunko lány vagy ,változztass.
Inkabb azt mondanam hogy van egy egezseges önbizalmam, de nem viselkedek buta pcicaként .
Van hogy inkább visszahuzodok és alig beszélek, esetleg buliba vagyok kicsit vissza taszitobb , akkor kicsit fel megy az egom!!:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!