Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány akit nem...

Van itt olyan lány akit nem csak a külső érdekel?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sose a külsőre mentem. Az első két fiú aki tetszett, egész konkrét nyomorékok voltak. Nem bántásból, de azok voltak. mármint külsőre. Mégis tetszettek, az egyikbe szerelmes is voltam (szerencsére nem történt semmi köztünk).

Sosem a külsőre mentem, inkább belülről akartam megismerni az embereket, és most is így gondolom.

De ahogy a jó élet megköveteli, foglalt vagyok :')

Ne hidd, hogy a külső mindent visz. Bízz magadban :)

Ui.: ezt a nyomorék dolgot azért írtam Így, mert az a két fiú mélységesen megbántott, és mert úgy gondolom, hogy hozzám képest valóban olyan szinten állnak. Szóval ezzel nem elítélem a nem helyes fiúkat :)

Mindenkihez ugyan olyan eséllyel állok :)

2014. júl. 31. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:
nem csak a külső érdekel, de azért az is számít vmennyire
2014. júl. 31. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, a nőket a belső is érdekli.

Mármint, hogy jó külsőhöz jó belső is párosuljon!

Szóval amikor azt mondják, hogy nem minden a külső, akkor nem hazudnak. De azt nem úgy gondolják, hogy legyen egy ronda pasi szép belsővel.

Hanem hogy egy helyes pasi legyen belülről is normális.

éérted?

2014. júl. 31. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, ott a pont!
2014. júl. 31. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!