"Nagyon kedvellek, szívesen megismernélek, de te jobbat érdemelsz. " Miért mondhat ilyet?
Figyelt kérdés
Miért mondhat ilyet egy lány? Jó elismerem biztos, hogy abból indul ki, hogy egy-két barátnőm szebb volt nála, de egyik se volt ilyen jó jellem belül. És biztos forrásból tudom, hogy igazat mondott. Nem értem. Ötlet?2014. júl. 31. 02:13
11/12 anonim válasza:
szerintem inkább önbizalom hiány...
21F
12/12 anonim válasza:
Pedig lekoptatós, volt egy srác neten rengeteget beszélgettünk.Valahogy sosem esett arról szó hogy ki hány kg.Eljött a nap mikor találkoztunk...egy világ omlott össze bennem mikor megláttam.Mindenben jó lett volna, csak a 160kg az nekem túl sok.Mégis mit mondhattam volna? Bocsi erre nem gondoltam?Ugyan ezt a szöveget nyögtem be én is neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!