Társkeresőn gáz szöveg a "Nagyon csinos vagy a képeken, szivesen megismernélek"?
Most mégis mit írhatnék egy vadidegen csajnak?! jóh megad egy két infót magáról, de nem mindenki.
Általában ezt szoktam írni, kivéve ha van olyan dolog amire írhatok pár extra sort.
Társkeresőn szoktam ismerkedni, mert sok a szabadidőm (sajnos), eljárni pedig csak 7 végente vna lehetőség, mert ilynekor nemigen van senki, meg semmi ismerkedési lehetőség a városban..:/
Bőven elég.
Úgy is a képeid számítanak, ha béna vagy csúnya vagy írhatsz akármit, le leszel szarva.
Ha viszont sportos, ápolt, helyes vagy akkor mehet a buli.
hát jó de mit írjak neki!? csak random, hogy szia, szeretnék ismerkedni....
a nők szeretik a bókokat sztem.
valamivel mégiscsak kellene kezdenia beszélgetést nem?!
Én inkább úgy szoktam kezdeni, hogy összebarátkozok velük. vagy próbálom megismerni és aztán ha bejön nekem meg én is neki onnan lehet túl lépni rajta. De egyébként ha van róla sok info akkor pl láttam a profilodat és érdekesnek találtalak . szeretnélek megismerni. csak ezt valahogy szebben. tehát ne ajtóstul ronts a házba. ha meg normális és vevő az ismerkedésre úgy is visszaír.
Bár nem tudom, mert én már rájöttem, hogy kinél lehet próbálkozni. Én személy szerint nem vagyok egy jó pasi, de egy volt szobatársam az volt és szánalom, hogy ha már valaki jól néz ki a csajoknak, hogy benedvesedik a bugyijuk. Bár kb azok annyit is érnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!