Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan lányok,...

Vannak itt olyan lányok, akinek rondább pasijuk van, esetleg jártak már előnytelenebb külsejű sráccal?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 15:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát el nem tudom képzelni, hogy valaki vonzódjon hozzám, és most nem sajnáltatni akarom magam.
2014. júl. 30. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:

De miért nem?

Amúgy ez a hozzáállás sokkal nagyobb baj, mint néhány előnytelenebb adottság.

2014. júl. 30. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de sok idő kellett, hogy valóban úgy szeressem, amilyen. Nincs ebben semmi titok, nem is felszínesség, olyannal ezek után nem jövök össze, akivel nincs meg a vonzalom, mert arra épül az egész.
2014. júl. 30. 17:20
 14/16 anonim válasza:

Pl. én a karakteres arcú sràcokat szeretem, aki màsoknak általában ronda. Ez van

Jelenlegi baràtom is ilyen. Sokan piszkàlnak érte, de kit érdelel. Nekem Ő tökéletes. :)

2014. júl. 30. 17:24
 15/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs az értelmetlen mondatért...
2014. júl. 30. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:
A kinézet az egy dolog, de hidd el, hogy még szép, jó alakú nőként sem tudok ismerkedni, mert a szociális készségeim egy hulláéval vetekszenek, így pedig lehetek nő, nézhetek ki akárhogy, mindig csak a fura csaj leszek. Ellenben ha te ügyes vagy ilyen téren, akkor nem lehetnek igazából gondjaid. Lehet, hogy nem a playboy lány beléd esni, de akkor is lehet csajod.
2014. júl. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!