Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan lányok,...

Vannak itt olyan lányok, akinek rondább pasijuk van, esetleg jártak már előnytelenebb külsejű sráccal?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára (?)
2014. júl. 30. 15:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát,mikor én megtudtam hogy tetszek annak a pasinak első reakcióm az volt hogy none...nem tetszett és nem tartottam szépnek,de utánna valahogy a külsője nem is volt lényeges.Szval igen..van itt olyan lány :D
2014. júl. 30. 15:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen, én, de már nagyon megbántam. Nem volt elég az, hogy ronda volt, mint az éjszaka, még beképzelt, nagyképű és manipulatív is volt. Hála Istennek meg tudtam szabadulni tőle.
2014. júl. 30. 15:36
 4/16 anonim ***** válasza:
3-as..jah az én pasim is olyan beképzelt volt,pedig mindenkinek az volt a véleménye róla,hogy hát...ez nem valami szép.
2014. júl. 30. 15:37
 5/16 anonim ***** válasza:
Az én barátom sem egy Jonny Depp nagyon nem. Kezdetben nem igazán akartam vele járni, de mivel fantasztikus tulajdonságai vannak és nagyon jó ember.... ez már nem lényeg
2014. júl. 30. 15:38
 6/16 anonim ***** válasza:

Jártam már igazán ocsmány sráccal, mert azt hittem, hogy szép a lelke, de végül kiderült, hogy belül is olyan ocsmány, mint kívül. De még ha stimmelt is volna belsőre, akkor sem tudtam volna vele maradni, addig tartott volna a kapcsolat, ameddig bele nem szeretek igazán egy másik emberbe. A sajnálat, a világmegváltó 18 éves p_icsás attitűd, együttérzés, valamint a kezdeti (vélt) lelki összhang tartott mellette, valamint az, hogy törődött a lelkemmel.

A szakítás után megfogadtam, hogy soha többé még csak rá sem nézek olyan pasira, aki nem üti a szintet külsőleg annyira, hogy tudjak hozzá úgy vonzódni, hogy szinte legszívesebben "felfalnám".

2014. júl. 30. 16:41
 7/16 A kérdező kommentje:

Egy rossz tapasztalatra alapozod a felszínességedet?

No komment

Akkor én most legyek nőgyűlölő? :D

2014. júl. 30. 16:43
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Anyád a felszínes.

Nem mondom, hogy minden előnytelen külsejű srác szemét, nem ez az oka annak, hogy nem kérek többet ebből, hanem az, hogy nem tudtam hozzá vonzódni, rosszul éreztem magam mellette, nem volt kellemes érzés ránézni, és a szex is sz_ar volt. Vonzalom nélkül lehetetlen egészséges kapcsolatot kialakítani, és ebben semmi felszínesség nincsen.

2014. júl. 30. 16:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor ássam el magam...
2014. júl. 30. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát ne, mert mindenkinek más a szép.

A mostani barátom pl. nekem nagyon tetszik, viszont én vagyok az első nő az életében, és állítása szerint őt a legtöbb csaj rondának tartja/tartotta.

2014. júl. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!