Vannak itt olyan lányok, akinek rondább pasijuk van, esetleg jártak már előnytelenebb külsejű sráccal?
Jártam már igazán ocsmány sráccal, mert azt hittem, hogy szép a lelke, de végül kiderült, hogy belül is olyan ocsmány, mint kívül. De még ha stimmelt is volna belsőre, akkor sem tudtam volna vele maradni, addig tartott volna a kapcsolat, ameddig bele nem szeretek igazán egy másik emberbe. A sajnálat, a világmegváltó 18 éves p_icsás attitűd, együttérzés, valamint a kezdeti (vélt) lelki összhang tartott mellette, valamint az, hogy törődött a lelkemmel.
A szakítás után megfogadtam, hogy soha többé még csak rá sem nézek olyan pasira, aki nem üti a szintet külsőleg annyira, hogy tudjak hozzá úgy vonzódni, hogy szinte legszívesebben "felfalnám".
Egy rossz tapasztalatra alapozod a felszínességedet?
No komment
Akkor én most legyek nőgyűlölő? :D
Anyád a felszínes.
Nem mondom, hogy minden előnytelen külsejű srác szemét, nem ez az oka annak, hogy nem kérek többet ebből, hanem az, hogy nem tudtam hozzá vonzódni, rosszul éreztem magam mellette, nem volt kellemes érzés ránézni, és a szex is sz_ar volt. Vonzalom nélkül lehetetlen egészséges kapcsolatot kialakítani, és ebben semmi felszínesség nincsen.
Hát ne, mert mindenkinek más a szép.
A mostani barátom pl. nekem nagyon tetszik, viszont én vagyok az első nő az életében, és állítása szerint őt a legtöbb csaj rondának tartja/tartotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!