Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyek laza a közelében...

Hogyan legyek laza a közelében, ha már tudja, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, hogy ő ezt nem annyira viszonozza. Ha találkozunk, hogyan nyugodjak meg és hogyan készüljek a találkozásra, ha szeretem, de nem akarom magam még jobban kiadni neki?

Be lehet ezt előre programozni, hogy úgy tegyek, mintha mi sem történt volna? Vagy mindenképp irtó hülyén érzem magam és zavarba jövök, ha beszélnünk kell?

2014. júl. 30. 14:37
 1/4 anonim válasza:
Közeledj hozzá, de csak úgy mint ha egy barát lennél. Ha megnevetteted vagy hülyéskedtek az plussz pont de inkább lányoknál.
2014. júl. 30. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmikepp se legy olyan nagyon ramenos. Hagyd hogy a dolgok magatol alakuljanak. Legy vicces(ha fiu vagy), finoman probald erzekeltetni hogy fontos neked, de ne tamad le egybol hogy igenis veled akarok lenni. A jo dolgokra turelemmel kell varni. :)
2014. júl. 30. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:

de kicsit félreértettetek. valószínű, h nem jövök be neki és nem akarok magamból hülyét csinálni. közömbösnek akarok mutatkozni.

van erre valami tipp, hogy ne izguljak annyira a közelében és azt higgye, már nem tetszik nekem?

2014. júl. 30. 15:11
 4/4 AdWise ***** válasza:

Nem légy közömbös, akkor biztos nem lenne belőle semmi.

Egyébként meg a legjobb megoldás az esélytelenek nyugalmával megközelíteni a dolgot.

Ezt a két ellentétes elmeállapotot kellene összehangolni!

2014. júl. 30. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!