Van egy lúzer fiú, aki a barátom, szerintetek ő többet érezhet? Van itt olyan csúnya fiú, aki titkon szerelmes az egyik lány barátjába?
Van egy fiú, akit még egyetemen ismertem meg, jóban lettünk, kb. kéthetente járunk el együtt koncertre, ebédelni, meginni egy pohár bort, stb.
Neki soha nem volt párkapcsolata (szűz is), nagyon csúnya és bénácska szegény, viszont nagyon okos és tetszik a belsője, így szívesen vagyok a barátja.
Mostanában eszembe jutott, hogy vajon belém szerethet-e, és tönkremehet ez a jó kapcsolatunk?
26l
Egyébként meg, ha már le lúzerezed a barátod, akkor megtehetnéd kárpótlásul, hogy szexelsz vele párszor :-P
Lehet kapna annyi önbizalmat tőle, hogy ki tudna törni a lúzerségből ...
Persze tisztázd le vele, hogy csak pár alkalom és csak barátságból, nehogy hiú reményeket tápláljon szegény!
Ahogy a 2-3es, 3-as 5-ös megírta, már Beléd szeretett.
Te ezt tudod is, de mivel nem mondta ki hivatalosan, eljátszod, hogy nem tudod, mert Te egy másfajta kapcsolat fenntartásában vagy érdekelt, mint ahogy azt a kérdésfeltevésed is mutatja. Nem tudom, meddig lehet ezt így húzni, kb. 2 évig tart a szerelem attól függetlenül, hogy viszonozzák-e. Lehetséges kifutások:
-letelik a 2 év, és beleszeret másba, vagy lesz vele egy kategóriába tartozó csaja, aki nem olyan szép, mint Te. (A vele egy kategória azt jelenti, hogy csúnyább még nála is, mert minden nő felfelé törekszik).
-Rádnyomul, de ezt nem fogja megtenni, mert nincs esélye - jóképűnek születni kell - és az elutasítás után szégyellni fogja magát.
Nem olvastam el minden eddigi választ, de én is azt mondom hogy szerintem többet érez irántad mint barátság. De kitudja. Én megmondom őszintén én is ilyen jellem vagyok, bár már kezdek formába jönni, kezdek jól kinézni a lányok szemében, én szerencsére tudok tenni ezért, bár nagy hibám hogy sokáig elhanyagoltam, de ez van nincs időgépem. Viszont a barátodba totálisan magamat vettem észre lehetséges hogy szeret téged, és ezért van veled ennyit, de nem feltétlen lehet az hogy szerelmes beléd.
Na most belegondolva én is régen barátkoztam lányokkal egy tanfolyamon és nagyon jól kijöttem némelyikkel, de nem voltam belé szerelmes, viszont sokan így látták mert tényleg jól elvoltunk, de én csak barátságot éreztem iránta, semmi többet. Igaz én könnyen szerelembe eső típus vagyok sajnos az ilyen "lúzer" srácoknál ez jellemző, de nem akarok általánosítani mert ismerek olyan srácot aki sikeres a nőknél és ő is igen könnyen szerelembe eső típus.
A dolog lényege az hogy lehet egyszer szerelmes volt beléd, de ha tudja hogy te csak barátként szereted, lehet ő ezt elfogadta és már csak ő is barátként tekint rád. Igaz az érzelmeket sajnos nem lehet szabályozni, de túl lehet esni mindenen.
Nekem sem volt még barátnőm a mai napig, és hiába jövök be egyeseknek első ránézésre mert hallom vissza hogy szimpatikusnak találnak, de én mindig is féltem megtenni az első lépéseket, pedig régen sok bajom volt ami hátrányt jelentett az ismerkedésben.
Szerintem ha ilyen jóban vagy vele, próbálj neki segíteni az ismerkedésbe, valami biztos akad, hidd el lehet ő is erre vár hogy egy nő adjon neki csajozási tippeket, nem lehet tudni.
utolsó: köszönöm a hosszú választ! nem segítek neki becsajozni, mert tényleg nem lehet. Nem tetszenek neki a nála is csúnyább csajok (ahogyan írja valaki előttem, hogy így kellene választania), csak a szépek. Azok meg tényleg nem érdeklődnek iránta, csak barátilag.
Írom azt is, hogy egyetem óta vagyunk jóban, szóval az már kb 8 évet jelent, durva lenne, ha annyi ideje belém lenne szerelmes, de persze ki tudja...ezért tettem fel a kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!