Hogy lehet az, hogy már egy éve várok a lányra, és valahol bent tudom, hogy egyre valószínűbb, hogy nem lesz semmi, de mégsem tudok továbblépni?
Figyelt kérdés
Egy éve beszélgetek egy lánnyal nem olyan rég bevallottam neki, hogy nagyon kedvelem és jó lenne ha közelebb kerülnénk nem volt rá semmi érdemi válasza. Valahol az eszemmel tudom, hogy szinte biztos, hogy sosem leszünk Ő meg én , mi, de mégis valami azt súgja, hogy ő az akit keresek... Mi a fenét tegyek,hogy továbblépjek?2014. júl. 29. 23:00
11/20 A kérdező kommentje:
Tudom nem a legkedvezőbb a korkülönbség, de így alakult...
2014. júl. 31. 18:01
12/20 anonim válasza:
Igazából a kor különbséggel nem lenne baj, de tényleg...de korához megfelelően viselkedik (vagyis azt hiszem) szoval eleg gyerekes még, ha komoly lenne vagy szerelmes beléd (már bocsi, nem bantaskent mondom, de ha az lenne mindenféleképpen veled akarna lenni! 14 évesen voltam szerelmes es majd meghaltam volna ha az a gyerek ugy udvarolna nekem, mondjuk a távolság miatt módunk se volt ra, de ez mas történet :) )
13/20 A kérdező kommentje:
:):) Köszi a válaszod. Egyre valószínűbb, hogy ez a helyzet, hogy túl fiatal még. Az elmúlt napokban minden este írt.
2014. aug. 1. 21:50
14/20 anonim válasza:
Ugy csináltad ahogy mondtam es nem kerested? :D
15/20 A kérdező kommentje:
Nem kerestem, ő keresett minden este.
2014. aug. 2. 19:57
17/20 A kérdező kommentje:
Hehe :):) Hát majd valahogyan lesz :) Csak attól félek, hogy csak várok a lehetetlenre...
2014. aug. 2. 21:04
18/20 anonim válasza:
tedd féltékennyé :) valami más lánnyal, de persze nem smárolsz vagy ilyenek, csak el vagy egy másik lánnyal és hidd el nem fog neki tetszeni :)
19/20 A kérdező kommentje:
Ilyen már volt. elkezdtem beszélgetni egy másik lánnyal egyből kérdezősködött, ki az honnan ismerem stbstbstb...
2014. aug. 2. 21:18
20/20 anonim válasza:
akkor hajrá :D de egyébként őszintén ettől nem biztos, hogy összejön veled, mert gyerekes...szóval azért nézelődjél is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!