Hogy lehet az, hogy már egy éve várok a lányra, és valahol bent tudom, hogy egyre valószínűbb, hogy nem lesz semmi, de mégsem tudok továbblépni?
Ha tovább akarsz lépni: légy nyitott ;) (tudom elég sablonos válasz, de csak az idő és más lányok gyógyíthatják a szíved)
De van egy tanácsom a számodra, lehet nem túl hasznos, de én lány létemre olyan vagyok, hogy ha van egy fiú és udvarol de nekem még se tetszik,előfordul hogy ha az udvarlás után leszar és nem keres akkor már elkezd tetszeni..de legyél kiszolgáltatva neki, nem minden lány szereti, én legalábbis nem :) nem tudom milyen a lány, de ne keresd őt, keres másik lányt, aki nyitott is rád, ebből az következhet, hogy vagy túl lépsz rajta vagy rájön az által hogy nem keresed, hogy mégis vonzódik hozzád :)
Hát ez az, hogy szerettem volna a lánnyal közelebbi kapcsolatot, de semmi jelet nem adott rá. Viszont ha más lánnyal akár csak beszélgetek egyből kérdezősködik, ki ő honnan ismerem stbstb.
HA hosszú ideig nem keresem akkor keres ő...
Akkor ez mindent meg magyaráz...
Valószínűleg nem eleg érett érzelmileg, legalábbis nem annyira mint te.
Fiatal, én is 19 vagyok (egyébként lány) és még néha en is gyerekes vagyok ilyen téren, szerintem hagyd hogy keressen ő! Ebből kiderül, hogy mennyire kellesz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!