Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet az, hogy már egy...

Hogy lehet az, hogy már egy éve várok a lányra, és valahol bent tudom, hogy egyre valószínűbb, hogy nem lesz semmi, de mégsem tudok továbblépni?

Figyelt kérdés
Egy éve beszélgetek egy lánnyal nem olyan rég bevallottam neki, hogy nagyon kedvelem és jó lenne ha közelebb kerülnénk nem volt rá semmi érdemi válasza. Valahol az eszemmel tudom, hogy szinte biztos, hogy sosem leszünk Ő meg én , mi, de mégis valami azt súgja, hogy ő az akit keresek... Mi a fenét tegyek,hogy továbblépjek?
2014. júl. 29. 23:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ha tovább akarsz lépni: légy nyitott ;) (tudom elég sablonos válasz, de csak az idő és más lányok gyógyíthatják a szíved)

De van egy tanácsom a számodra, lehet nem túl hasznos, de én lány létemre olyan vagyok, hogy ha van egy fiú és udvarol de nekem még se tetszik,előfordul hogy ha az udvarlás után leszar és nem keres akkor már elkezd tetszeni..de legyél kiszolgáltatva neki, nem minden lány szereti, én legalábbis nem :) nem tudom milyen a lány, de ne keresd őt, keres másik lányt, aki nyitott is rád, ebből az következhet, hogy vagy túl lépsz rajta vagy rájön az által hogy nem keresed, hogy mégis vonzódik hozzád :)

2014. júl. 29. 23:08
 2/20 anonim ***** válasza:
* ne legyél kiszolgáltatva neki
2014. júl. 29. 23:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet csak én 3 éve várok arra a bizonyos lányra.. A baj az hogy nagyon nem tudsz tenni semmit. Próbálj vele megszakítani minden kapcsolatot és az idő majd segít. Így 3 év után én is érzékelem hogy az idő tényleg segít de ez egyénenként változó hogy mennyi időre van szükséged :/
2014. júl. 29. 23:19
 4/20 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy szerettem volna a lánnyal közelebbi kapcsolatot, de semmi jelet nem adott rá. Viszont ha más lánnyal akár csak beszélgetek egyből kérdezősködik, ki ő honnan ismerem stbstb.

HA hosszú ideig nem keresem akkor keres ő...

2014. júl. 30. 20:52
 5/20 anonim ***** válasza:
lehet csak birtokolni akar, vagy talon pasinak használ. de ne keresd őt egyáltalán akkr!
2014. júl. 30. 21:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Mint írtam ha hosszú ideig nem keresem akkor ő keres. Aztán utána szoktam én is keresni majd ismét jó nagy szünet következik... Ezért is nem könnyű továbblépni, mert nagyon kedvelem a lányt és nem tudom, hogy mi van, ha nem lépek tovább lehet csak az időt fecsérelem, de ha meg ő is akarna többet akkor meg... Áhh hülye egy helyzet....
2014. júl. 30. 21:54
 7/20 anonim ***** válasza:
ha nem keresed akkor fogod megtudni, hogy mit is akar :) és talán ő is akkor tudja meg :) hidd el nehéz, de minél hamarabb is tovább lépsz annál jobb, jobbik esetben rájön hogy akar :)
2014. júl. 30. 22:14
 8/20 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok ?:)
2014. júl. 30. 22:14
 9/20 A kérdező kommentje:
A lány 14 én 19.
2014. júl. 30. 22:45
 10/20 anonim ***** válasza:

Akkor ez mindent meg magyaráz...

Valószínűleg nem eleg érett érzelmileg, legalábbis nem annyira mint te.

Fiatal, én is 19 vagyok (egyébként lány) és még néha en is gyerekes vagyok ilyen téren, szerintem hagyd hogy keressen ő! Ebből kiderül, hogy mennyire kellesz neki :)

2014. júl. 31. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!