FIÚK! Ti szívesen ismerkednétek egy ilyen lánnyal?
Na én meg csak abban különbözök tőled, hogy nem megy túl könnyen az ismerkedés (introvertált típus vagyok) és talán nem is mondanám magam NAGYON tájékozottnak filmek és könyvek terén (bár idióta én sem vagyok XD). A filozófia és a tudatmódosítás viszont nagyon érdekel engem is és én is sok mindent kipróbáltam már. Tudom, hogy ezeknek a dolgoknak rengeteg potenciálja lehet, ahogy a kérdező is tudja. A gond az, hogy az emberek 99%-a vagy gondolkodás nélkül elítéli, vagy rákattan valamire és tönkreteszi a saját életét. Ez az egyik legnagyobb tabu téma a társadalomban, démonizálva van, sokakban például fel sem merül, hogy pl egy alkalmi füves és egy heroinista között lehet némi különbség. De hát nem is kell az ilyesmin gondolkodniuk, mert van nekik a "drogos" szócska, ami az ő fejükben egyenlő az ördöggel. Nagy kár. Megyek is Joe Rogan podcastot hallgatni XD
Amúgy kérdező, ismerkednél még? 18F
jó lenne. ha nem barátnőnek, akkor havercsajnak.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!