Társkereső androidra?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan társkereső app-ot androidos telóra, ami ingyenes, és nem teljesen kihalt?? Társkereső oldal is jó, az a lényeg, hogy el lehessen érni telefonról.2014. júl. 29. 09:13
2/4 anonim válasza:
Facebook. Tudom, hogy nem társkereső, de ott még van esély értelmes partnert találni, ellenben a sok - gyakorta fizetős, vagy erősen lekorlátozott - társkeresővel, ahol nehezebb értelmes nőt találnod, mint este 10 után a Nyugati melletti aluljáróban.
Van facen egy rakás "jelölj, ismerkedj" csoport. Egy ilyenbe belépsz, persze ott is vannak kamur*bik, de egy csomó tényleg ismerkedni vágyó nő is van ott.
Én is így tettem, most több, mint egy éve komoly kapcsolatban vagyok. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megy a pacsi :)
2014. júl. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!