Miért mindig a másikat találjuk bonyolultnak? (részletesebben lejjebb)
Milyen jó hogy a fiúk a lányokat nem értik miért bonyolítják a dolgokat az ismerkedésnél. A lányok pedig a fiúkat, hogy miért nem lehet egyszerűen csak oda menni egy lányhoz és csak őszintén mondaji valamit.
Hát azért mert a fiúk is és a lányok is mindent túlbonyolítanak.
Nektek mi a véleményetek?
Mindenki a másikban keresi a hibát, hogy elterelje a gyanút a saját hiányosságairól. :D
Amúgy meg a félelem és az önbizalomhiány teszi. Mindenki fél az elutasítástól és mindenki szeretne a másiknak megfelelni. Ezért látjuk a másikat mindig bonyolultnak, tulajdonképpen pedig mindannyian ugyanúgy működünk. :)
ezt én is így gondolom. könnyebb azt mondani, hogy a másik a bonyolult, pedig mi sajátmagunkat bonyolítjuk.
a félelem, és az elutasítás tudata nagyon vissza tud fogni minket. pedig ha végig gondoljuk: ha sajátmagunkat adjuk és az nem tetszik a másik félnek, akkor azt nem kell erőltetni, hisz akkor abból nem lenne semmi komoly, ha egyszer nem tetszik neki a saját énem. mert ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor annak szerintem az az alapja, hogy elfogadjon olyannak amilyen vagyok, és az szimpatikus legyen neki.
azt hiszem a továbbiakban ennek tudatában fogok cselekedni. és ezt másoknak is tudnám ajánlani, akik komoly kapcsolatot szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!