A lányok mért tartanak többi igényt a swagokra, pávákra mint a rockerekre? A rockerek nem menők és enyi? 15/f
A rocked tuti kilove. Inkabb a swag azoknak van stilus es divat erzekuk.
Nincs bajom a rockerekkel de nalam az nagyon nem...
ki nem állhatom a pávákat, swageket....pff
rockerek meg a vagányabb pasik sokkal jobban bejönnek. ;)
a páva meg swag srácok az ultramini szoknyás/gatyás ribiknek kellenek inkább... csak hogy legyen valaki, aki ugyanannyit készülődik a fürdőben :D
Nem stilus szerint itélem többnyire az embereket,viszont az biztos hogy lehet kedves stb,de minden téren normális páva vagy swag sráccal én még nem találkoztam.Mondjuk ismerek 1-2 ellenszenves rockert is,de a többség normális,igaz,most van barátom,aki nem rocker(egyszerü,"átlagos"srác,nem tartozik egy ilyen stilusba sem),de egyébként én igényt szoktam tartani a rockerekre.:) 16/L
Rocker vagy? Küldj képet magadról,kiváncsi vagyok legalább a külsőre.:)
Azért tartanak igényt mert azt hiszik hogy csak az a "jó és menő" a mai lányok többsége szerint ha nem pop meg disco zenét hallgatsz és nem pávákra buksz akkor senki se lehetsz.
Ez nem azt jelenti hogy a rockerek nem "menők" és nincsenek is leírva. Csak egyszerűen a mai tini lányok többsége ezt bírja (bárén se nagyon értem őket).
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!