Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok mért tartanak többi...

A lányok mért tartanak többi igényt a swagokra, pávákra mint a rockerekre? A rockerek nem menők és enyi? 15/f

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 21:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én meg raper fiuként pl imádom a rocker/metalos csajokat :D
2014. júl. 28. 21:45
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

A rocked tuti kilove. Inkabb a swag azoknak van stilus es divat erzekuk.

Nincs bajom a rockerekkel de nalam az nagyon nem...

2014. júl. 28. 22:55
 13/21 A kérdező kommentje:
elmondanád miért jók ők? mi tetszik bennük?
2014. júl. 28. 22:58
 14/21 anonim ***** válasza:
12-es nézd meg mit jelent a swag...
2014. júl. 29. 19:40
 15/21 anonim válasza:
Én nagyon kedvelem a rockereket, meg alapból a rockot is imádom, viszont ezzel a besorolással én sem értek egyet. És egyet értek az előző válaszolóval. Tényleg nézd meg az eredeti jelentését!
2014. júl. 29. 21:28
 16/21 anonim válasza:

ki nem állhatom a pávákat, swageket....pff

rockerek meg a vagányabb pasik sokkal jobban bejönnek. ;)

a páva meg swag srácok az ultramini szoknyás/gatyás ribiknek kellenek inkább... csak hogy legyen valaki, aki ugyanannyit készülődik a fürdőben :D

2014. júl. 29. 21:38
 17/21 anonim válasza:
előző vagyok: 15/L
2014. júl. 29. 21:38
 18/21 anonim válasza:
Nekem inkább jönnek be az egyéni pasik és nem azok akik valami "divat"-ot követnek. Jelenleg a párom nem öltözködik semmi szerint, csak ahogy neki jól esik. Nincs kedvenc zenekara, egyszerűen van zene ami bejön neki, és van ami nem. De meg kell mondjam még fiatal voltam bejöttek a rockerek:), viszont most 24 éves fejjel azt tanácsolom legyél egyedi inkább. De párt akárki találhat magának, lehet az rocker, páva etc.. Szóval én csak tanácsot mondtam, nekem az egyéni pasik jönnek be:)
2014. júl. 29. 21:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem stilus szerint itélem többnyire az embereket,viszont az biztos hogy lehet kedves stb,de minden téren normális páva vagy swag sráccal én még nem találkoztam.Mondjuk ismerek 1-2 ellenszenves rockert is,de a többség normális,igaz,most van barátom,aki nem rocker(egyszerü,"átlagos"srác,nem tartozik egy ilyen stilusba sem),de egyébként én igényt szoktam tartani a rockerekre.:) 16/L

Rocker vagy? Küldj képet magadról,kiváncsi vagyok legalább a külsőre.:)

2014. aug. 12. 00:28
 20/21 Hopless válasza:

Azért tartanak igényt mert azt hiszik hogy csak az a "jó és menő" a mai lányok többsége szerint ha nem pop meg disco zenét hallgatsz és nem pávákra buksz akkor senki se lehetsz.

Ez nem azt jelenti hogy a rockerek nem "menők" és nincsenek is leírva. Csak egyszerűen a mai tini lányok többsége ezt bírja (bárén se nagyon értem őket).

14/l

2014. aug. 13. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!