Honan tudhatom hogy valoban szerelmes?
Megismerkedtem a facebookon egy ferfival par honapja.
En is meg kedveltem ot nagyon es o mar szerelmet vallot nekem.
Szetetne talalkozni velem..en is de felek.
Honan lehet tudni h valoban szerelmes belem es igazak e a szandekai?
Koszonom szepen elore is a valaszokat.
Beszeltunk mar telefonon is.
Es nem nyomulos tipus.ez tetszet meg bene.tisztaban van vele h sexrol szo sem lehet ha talalkozunk.es tisztelettben tartja.de megis bizonytalan vok nagyon .azt
Mar kihuztam belole h stresszes es nemtud aludni hajnalokig fen van.es mindig azt kerdezi h " ugye nem jatszol velem?
Szerinzetek?
Kedves kérdező.
Ugyan ebben a cipőben járok, mint te. :)Csak én férfi vagyok. Pont ez a szitu. Megismerkedtem kb: 9 hónapja egy szép nővel. Napi szinten beszélgetünk, néha nagy ritkán telefonon is vagy sms-ben. Én pl: teljesen belezúgtam. Volt 1-2 lehetőség találkára, de valahogy nem jött össze az időzítés. Én is szerelmet vallottam (lehet hogy itt elrontottam hogy Face-n írtam neki, talán személyesen kellene.) Csak néha nem tudok rajta kiigazodni. Mármint az érzésein. Titokzatos, olykor kacér, vagy vidám vagy szomorú. Lényeg hogy én tényleg nem adom alá a lovat, tényleg szeretem. Ez van. Úgy érzem ő is kedvel. Majd lesz, ami lesz.
Ezt előre nem tudhatod hogy komolyan gondolja-e. Egy személyes találkozó, randi kell. Ha tényleg szerelmes beléd, azt észre fogod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!