A meztelen férfi taktika működik?
Figyelt kérdés
Az Így jártam anyátokkal című sorozatban volt egyszer egy meztelen féfis taktika. lényege : a férfi valamilyen indokkal felkéreszkedik a csaj lakására és amikor egyedül marad meztelenre vetkőzik. Amikor a csaj meglátja nem tud neki ellenálni egy megtörténik a dolog. Ez a valóságba működik? valaki kipróbálta már?2014. júl. 28. 12:34
11/21 anonim válasza:
Ha én csinálom, akkor biztos működik :-P
12/21 anonim válasza:
Attól függne, ki az a férfi. :D
13/21 anonim válasza:
Persze, működik. Úgy, mint a scuba-diver-es taktika, vagy az összes többi Playbook-os hülyeség.
14/21 anonim válasza:
Ha az én házamban lenne egy pucér férfi, akkor a legközelebbi gépfegyverrel szétlőném
27/F
15/21 anonim válasza:
Hogy ti nők mennyire előítéletesek vagytok... Nálam a meztelen nős taktika bizony elég könnyen bejönne. :)
16/21 anonim válasza:
15-ös: Igen? Enikővel is? Mert ha igen, mindjárt átküldjük Mónikától hozzád! http://www.youtube.com/watch?v=NZBfwhAS4SE
17/21 anonim válasza:
Végül nem jutottam el a videó lejátszásáig, de a címet láttam, és el tudom képzelni.
1. A meztelen férfis taktika 3-ból 2-szer bejön, értelemszerűen a meztelen nős is, szóval nyilvánvalóan nem
2. Ez az esemény a rendi végén szokott lenni. Mire következtetsz ebből?
Ha nem tudod hogy miről folyik itt a társalgás, akkor inkább ne szólj bele. ;)
18/21 anonim válasza:
3-ból 2-szer ki szerint? Kinél és milyen szituációban? Ez teljesen hihetetlen.
19/21 anonim válasza:
Próbáld ki. Ha az első nem jön be, akkor a második kettő valószínűleg igen. Ha az első 10 nem, akkor a következő 20 igen. Ha az első 100-nál vallasz kudarcot, akkor a következő 200 sikeres lesz. Ha elég sokat próbálod, utána életed végéig szexelhetsz. :)
20/21 anonim válasza:
Előbb-utóbb bevinnének a sittre, és ott lenne, aki nem tudna ellenállni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!